ye-logo.v1.2

Легка атлетика. Успіх у Білорусі та дві нагороди на чемпіонаті України

Спорт 3295
Андрій Аліксійчук із Шепетівки виграв у бігу на 1500 метрів у матчевій зустрічі, яка пройшла в Білорусі
Андрій Аліксійчук із Шепетівки виграв у бігу на 1500 метрів у матчевій зустрічі, яка пройшла в Білорусі. Фото: Федерації легкої атлетики Білорусі

Хмельницькі легкоатлети здобули чергові нагороди, як у внутрішній першості, так і на міжнародній арені.

Андрій Аліксійчук з Шепетівки та Анастасія Колотій з Хмельницького допомогли збірній України виграти матчеву зустріч серед спортсменів віком до 20 років, яка пройшла в Мінську. Окрім України та Білорусі, участь у змаганнях взяли збірні Латвії, Литви, Туреччини та Франції.

Хмельничанка в секторі стрибків у довжину з результатом 5 метрів 94 сантиметри посіла друге місце, а шепетівчанин, який змагався в бігу на 1500 метрів, подолавши дистанцію за 3 хвилини 58,36 секунди переміг всіх суперників.

А ось у Сумах відбувся чемпіонат України в приміщенні серед молоді та дорослих. Хмельниччину на цій першості представляли двоє легкоатлетів. І обидва здобули нагороди. Так, у бігу на 3000 метрів хмельничанин Віталій Капітанець став бронзовим призером чемпіонату. А в секторі стрибків з жердиною Олександр Корчмід, який виступає ще й за Київську область, посів друге місце.

Коментарі:

Борис Кульбачний 01.03.2016 18:12

Молодці !!!

Борис Кульбачний 01.03.2016 18:12

Молодці !!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую