ye-logo.v1.2

Як полковник-прикордонник «порвав» зал хіп-хопом

Спорт 8494
Фото: автора

В суботу на сцені Хмельницької обласної філармонії, учасник проекту «Маю ціль» від Видання «Є» демонстрував результат участі в проекті.

Проект «Маю ціль» стартував на нашому сайті у листопаді минулого року. Спочатку там було двоє учасників, згодом додалося ще двоє, і ще, і ще… Головна мета проекту – показати на конкретних прикладах, що людина, яка знає чого хоче і прикладає навіть не максимум, а хоча б трохи зусиль, робить це регулярно, може втілити в життя свої мрії і бажання.

Для Вадима Собка (не родич, а лише однофамілець автора :) стимулом взяти участь у проекті стала донечка. Все почалося на початку січня і почалося з фільму «Хто в хаті тато».

«Пам’ятаєте кінцівку? Там відбувається батл між батьками, які в ритмі танцю доказують свою правоту… Так ось, після цієї кінцівки всього лиш коротке запитання злетіло з вус мого маленького ангелочка: "татку, а ти так зможеш?"… Після короткого діалогу, її фраза: «Що і хіп-хоп зможеш? Не може бути!» перевернула мій світ в цей момент з ніг на голову», – розповідав на початку проекту Вадим Собко. Навчитися танцювати татко пообіцяв до 8 Березня.

У професійному житті Вадим Григорович – полковник, заступник начальника факультету з навчально-методичної роботи Національної Академії ім. Б.Хмельницького Державної Прикордонної служби України. Йому трохи «за тридцять» і до січня 2016 року він взагалі не вмів танцювати хіп-хоп.

Тренування були нетривалими, але інтенсивними. 

В рамках проекту «Маю ціль» навчити танцювати полковника взялися партнери проекту – дім танцю «Латинич». Із тренером Катериною Івановою Вадим Собко почав займатися на початку січня, але вже наприкінці місяця травмував спину і на якийсь час «вилетів» з проекту.

«Вирішив вдома, перед тренуванням, спробувати зробити окремі елементи нижнього брейку. В результаті потягнув спину так, що два дні не міг, ні стояти, ні ходити. Уколи колов, нічого не допомогло», – каже Вадим.

Пауза в тренуваннях Вадима тривала місяць. Спочатку лікування затягнулося, а згодом тренерка взяла перерву у тренуванні. Але визначений термін, до 8 Березня, добігав кінця. А коли видалася нагода продемонструвати танець під час фестивалю КВН Ліги Поділля, відступати було нікуди.

Що з того вийшло, дивіть на відео.

Від редакції: Дякуємо насамперед Вадиму Собку за сміливість і приклад, дому танцю «Латинич» за терпіння і патнерство, а Ліга Поділля І Денису Піменову за час у програмі фестивалю і прекрасних глядачів.


 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую