ye-logo.v1.2

Три хмельницькі аматорські футзальні клуби зіграють на всеукраїнських турнірах

Спорт 1675
Спортлідер-3 знову виграв відкриту першість Хмельницького з футзалу і тепер вирушить на всеукраїнський фінал
Спортлідер-3 знову виграв відкриту першість Хмельницького з футзалу і тепер вирушить на всеукраїнський фінал. Фото: АМФУ

Спочатку в Житомирі гратиме новоспечений чемпіон міста, а потім в Одесі зіграють cрібні призери чемпіоната та Кубка..

У Хмельницькому визначили чемпіона відкритої першості. Для цього «Спортлідеру-3» та «Феміді-Старлайф» довелося зіграти аж три поєдинки, адже після перших двох рахунок у серії був 1:1.

Основний час вирішального протистояння завершився з рахунком 1:1, а тому чемпіонство розіграли в серії пенальті. І перемогу з рахунком 5:4 здобули минулорічні чемпіони – команда «Спортлідер-3». Тепер на цей клуб очікує Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України.

«Змагання пройдуть у Житомирі 24-27 березня, в яких візьмуть участь 26 найсильніших аматорських команд України, - каже керівник Асоціації футзалу України в Хмельницькій області. – «Спортлдіер-3», який минулого року вперше в історії став бронзовим призером таких змагань, за результатами жеребкування гратиме в групі «H» із «Конкордом» із Кривого Рогу та «Автолокомотивом» із Южноукраїнська. Щоб продовжити боротьбу за нагороди, потрібно буде посісти перше місце в групі».

Ще дві хмельницькі команди в квітні також зіграють на всеукраїнському рівні. «В Одесі пройде елітний фінал Аматорської футзальної ліги України, - продовжує Артем Вікторович. – Хмельницький буде представлений фіналістом Кубка Преміум-ліги «Кардіффом», а також володарем срібним нагород відкритої першості міста «Фемідою-Старлайф».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую