ye-logo.v1.2

У Городку розпочався чемпіонат України з важкої атлетики

Спорт 2820
Першими за нагороди та ліцензію на Олімпіаду на поміст вийшли жінки, які виступають у ваговій категорії до 48 кілограмів
Першими за нагороди та ліцензію на Олімпіаду на поміст вийшли жінки, які виступають у ваговій категорії до 48 кілограмів. Фото: youtube.com

Окрім нагород, спортсмени виборюватимуть ще й ліцензії на Олімпіаду-2016.

Відсьогодні, 25 травня, і по 28 травня Городок стане столицею важкої атлетики України. Адже там розпочинається чемпіонат країни, участь в якому візьмуть понад 300 спортсменів.

За повідомленням прес-служби Федерації важкої атлетики України, національний турнір стане головною подією для важкоатлетів за останні чотири спортивних роки: визначатимуть атлетів, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх 2016.

Наразі українські важкоатлети завоювали 7 олімпійських ліцензій: 3 жіночих та 4 чоловічих. На путівки до Ріо претендують найсильніші спортсмени, які брали участь у мінімум двох ліцензійних міжнародних стартах. Серед претенденток на участь в Олімпіаді 2016: Яна Дяченко (до 48 кг), Юлія Паратова (до 53 кг), Вероніка Івасюк (до 58 кг), Юлія Калина (до 63 кг), Марія Хлян (до 69 кг), Анастасія Шишанова (до 69 кг), Ірина Деха (до 75 кг) та Анастасія Лисенко (понад 75 кг). З чоловічої збірної – Олександр Пелешенко (до 85 кг), Дмитро Чумак (до 94 кг), Володимир Гоза (до 105 кг), Роман Зайцев (до 105 кг), Сергій Тагіров (до 105 кг) та Ігор Шимечко (понад 105 кг).

До речі, трансляцію чемпіонату можна дивитися в режимі онлайн на сайті телеканалу "Xsport".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую