ye-logo.v1.2

«Хмельничанка» створила міні-сенсацію

Спорт 2033

Чергові матчі першості України з гандболу серед жінок видалися доволі напруженими.

Особливо в Тернополі, де лідер змагань «Економ-Університет» приймав гандболісток «Хмельничанки».
Слід зауважити, що до цих зустрічей тернополянки у шести поєдинках не зазнали жодної поразки, а тому багато хто із фахівців був переконаний, що «Економ-Університет» і цього разу здолає суперника.
Однак гандболістки з Хмельницького добряче налаштувалися на два матчі проти лідера, і в першому поєдинку їм, вочевидь, не вистачило везіння. Адже програли лише з різницею у два м’ячі – 25:27.
А кращою за результативністю в складі «Хмельничанки» вкотре стала Анастасія Голярдик, яка закинула 11 м’ячів. Стільки ж голів «наколотила» Настя й наступного дня. Підтримали її й інші гандболістки хмельницького клубу. А, що найголовніше, наші дівчата зуміли краще зіграти в захисті і завдати лідеру першої поразки в сезоні – 27:20. 
У наступному турі «Хмельничанку» очікує іще одне важке протистояння. Цього разу в Хмельницькому, де нашим гандболісткам, які посідають 6 місце в турнірній таблиці, 26-27 листопада доведеться зіграти проти київського «Університету-Спартака». Столичні дівчата нині посідають друге місце в турнірній таблиці. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую