ye-logo.v1.2

Обласна федерація футболу визначила дні, коли будуть зіграні перенесені матчі

Спорт 1483
Команад з Волочиська зіграли поки що лише 5 матчів у чемпіонаті області, а тому надзоганятиме усіх у напруженому графіку
Команад з Волочиська зіграли поки що лише 5 матчів у чемпіонаті області, а тому надзоганятиме усіх у напруженому графіку. Фото: з архіву

Усі п’ять поєдинків, які були перенесені з різних причин, відбудуться в липні.

Найщільніший графік буде в волочиського «Агробізнеса», якому слід зіграти чотири перенесених матчі, проведення яких було відкладено через участь в чемпіонаті України серед аматорів.

Отож, вже 14 липня, в четвер, «Агробізнес» зіграє на станції Дунаївці матч 10 туру проти «Громади». Ще один поєдинок 10 туру – «Дунаївці» - «Фортеця», пройде в Дунаївцях 30 липня.

20 липня відбудеться матч 8 туру, в якому ФК «Дунаївці» прийматимуть «Агробізнес». 23 липня в Волочиську віце-чемпіон амторської першості України проведе поєдинок 7 туру проти красилівського «Случа». Ну, а 30 липня «Агробізнес» ще раз зіграє в рідних стінах. Цього разу це буде поєдинок 9 туру проти старокостянтинівського «Случа».

Нагадаємо, після матчів 10 туру чемпіонат Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги очолює старокостянтинівський «Случ».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую