ye-logo.v1.2

Воличиські футболісти – срібні призери чемпіонату України

Спорт 1903
Після нагородження, гравці та тренери Агробізнеса та Балкан зробили колективне фото
Після нагородження, гравці та тренери Агробізнеса та Балкан зробили колективне фото. Фото: youtube.com

В Умані відбувся фінал аматорської першості країни з футболу.

«Агробізнес» з Волочиська – перша команда в історії футболу Хмельницької області, якій вдалося стати призером чемпіонату України серед аматорів. Але в Умані, де «Агробізнес» сперечався за «золото» першості, нашій команді не вдалося здолати минулорічного чемпіона «Балкани» з селища Зоря Одеської області.

Підтримати «Агробізнес» в Умань вирушило п’ять автобусів вболівальників із Хмельниччини. Вони активно підтримували волочиських футболістів, які, хоч і мали моменти, але реалізувати їх не змогли. Одесити також могли забити, але частенько команду з Волочиська рятував голкіпер Сергій Чиж. Як підсумок, основний час матчу завершився бойовою нічиє з рахунком 0:0.

Попереду на команди очікували два овертайми по 15 хвилин кожен. І саме наприкінці першої 15-хвилинки Райчев з «Балкани» відкрив рахунок у грі. Як виявилося, це був єдиний гол у матчі, який і вирішив долю золотих нагород. Отож, «Агробізнес», хоч і поступився в цій грі, але все одно досягнув рекордного для нашого обласного футболу – команда стала срібним призером чемпіонату України серед аматорів!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую