ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти вперше за останні роки стали срібними призерами чемпіонату України

Спорт 1705
Хмельницьким регбістам нарешті вдалося здобути не бронзові, а срібні медалі чемпіонату України з регбі-7
Хмельницьким регбістам нарешті вдалося здобути не бронзові, а срібні медалі чемпіонату України з регбі-7. Фото: з архіву

Першість з регбі-7 вирішили не догравати, а тому «Еволюшн-Севенс» отримав «срібло».

У Федерації регбі України вирішили, що догравати матчі третього туру чемпіонату країни з регбі-7, який пройшов в Харкові ще в травні, немає сенсу. А тому… хмельницький клуб «Еволюшн-Севенс», вперше за останні п’ять років, зміг виграти не бронзові нагороди, а срібні!

Нагадаємо, наприкінці травня в Харкові відбувся заключний тур чемпіонату України з регбі-7. Однак, свої корективи внесла погода. Через зливу, що почалася, команди не змогли зіграти усі матчі. Хмельницька команда «Еволюшн-Севенс» після двох турів посідала друге місце та претендувала саме на срібні нагороди. І, оскільки в Федерації вирішили, що догравання матчів туру не буде, саме команда з Хмельницького і стала срібним призером чемпіонату України.

«На мою думку, якби вирішили, що тур треба дограти, то нічого б не змінилося, - вважає Олександр Мігунов, тренер хмельничан. – Перед нами стояло завдання посісти місце, вище третього, і нам це вдалося».
«Золото» вкотре виграв харківський «Олімп», а ось одеський «Лідерс» став бронзовим призером.

Тепер на «Еволюшен-Севенс» очікує боротьба за Кубок України з регбі-7. Його вже традиційно розіграють у Хмельницькому, попередньо, на День Незалежності. Минуло року хмельничани дійшли до фіналу Кубка України, в якому поступилися харківському «Олімпу».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую