ye-logo.v1.2

Поляки не приїдуть на футзальний турнір до Хмельницького

Спорт 1673
Минулого року на Кубку свободи львівська Енергія стала лише третьою, але потім виграла чемпіонат України
Минулого року на Кубку свободи львівська Енергія стала лише третьою, але потім виграла чемпіонат України. Фото: з архіву

Однак цьогорічний «Кубок свободи» все одно матиме статус міжнародного.

Участь у традиційному турнірі з футзалу «Кубок свободи», який пройде в Хмельницькому 1-4 серпня, візьмуть вісім клубів, переважна більшість яких з української «Екстра-ліги».

Передбачалося, що вперше на цей турнір приїдуть команди з Білорусі та Польщі. Але… «Польська команда в останній момент відмовилися від участі в турнірі, - каже менеджер хмельницького футзального клубу «Сокіл», який є організатором товариських змагань, Артем Глас. – Вони надіслали листа, в якому просто написали, що не зможуть приїхати, а ось наступного року обіцяють обов’язково завітати до нас».

Але «Кубок свободи» все одно стане міжнародним, оскільки в ньому зіграє білоруський клуб «ВРЗ». Крім білорусів, за трофей позмагаються хмельницький «Сокіл», чемпіон України львівська «Енергія», бронзові призер минулого сезону херсонський «Продексім», «ЛТК-ІНБЕВ-НПУ» (Луганськ, Житомир, Київ), «Кардинал» (Рівне), «Титан-Зоря» (Покровське, Дніпропетровська область), а також одеський клуб «Епіцентр К Авангард», який планує грати в першій українській лізі.

А ось минулорічного володаря кубку – івано-франківського «Урагану», не буде. «Команди будуть поділені на дві групи, переможці яких зіграють у фіналі. Команди, що посядуть другі місця, визначать володаря «бронзи», треті – зіграють за 5-6 місця, а четверті – за 7-8, - продовжує Артем Вікторович. – Календар змагань та групи будуть сформовані ближче до самого проведення «Кубку свободи».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую