ye-logo.v1.2

Серед шахістів п’яти областей найкращі Хмельничани

Спорт 1785
Фото: shepetivka.com.ua

У Шепетівці до Дня Незалежності провели шаховий фестиваль

Напередодні свята Незалежжності України у Шепетівці провели шаховий фестиваль. У турніні взяли участь 40 шахістів з п’яти областей України: Київської, Вінницької, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької.

Фестиваль складався з двох турнірів: відкритого чемпіонату Хмельницької області з блискавичних шахів та відкритого чемпіонату Хмельницької області з швидких шахів. Про це повідомляє сайт міста Шепетівка. 

Відкритий чемпіонат Хмельницької області з блискавичних шахів проводився у 11 спарених турів за швейцарською системою, тобто матч між шахістами складався з двох партій. У цьому змаганні усі три призові місця дісталися подолянам.

Переможцем став майстер спорту України зі Старокостянтинова Нечаєв Андрій. Друге місце посів гросмейстер України, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2015 року з швидких шахів Разін Вадим (м.Хмельницький). Кращим серед ветеранів став представник міста Шепетівки Охрімець Віктор. А кращий результат серед жінок продемонструвала шахістка з міста Хмельницького Понятишина Наталія.

Фото: shepetivka.com.ua

У відкритому Чемпіонаті Хмельницької області з швидких шахів перемогли: 1 місце – Разін Вадим, 2 місце – Трохимишин Сергій з міста Житомир. 3 місце – Понятишин Ярослав з Хмельницького. Кращий результат серед ветеранів показав шахіст зі міста Славути Гіжицький Василь.

Призери турнірів нагороджені грамотами, медалями та призами.

Ксенія КОСЮК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую