ye-logo.v1.2

Футбол. «Тепловик» - «Поділля»: а перші виїзні очки були близько

Спорт 1862
Алішер Якубов знову забив, але це не допомогло Поділлю здобути очки в виїзному поєдинку
Алішер Якубов знову забив, але це не допомогло Поділлю здобути очки в виїзному поєдинку. Фото: з архіву

Хмельничани в Івано-Франківську ледь не відібрали залікові бали в господарів поля.

Хмельницьке «Поділля», яке в усіх своїх виїзних матчах чемпіонату України з футболу зазнавало поразок, було близьким до успіху в матчі 31 туру. В Івано-Франківську команда зіграла з «Тепловиком», який посідає 9 місце в турнірній таблиці.

Рахунок 0:0 тримався на табло до 41 хвилини, поки «Поділля» не провело стрімку контратаку. Роман Шпиця вдарив по воротах «Тепловика», але івано-франківців врятувала стійка. Та м’яч відскочив у протилежний бік, де Олександр Музичук одразу прострелив вздовж штрафного майдачнику. «Сумгастий» опинився в Алішера Якубова, і капітан «Поділля» не схибив, забивши свій 11 гол у сезоні.

Подвоїти свою перевагу хмельничани могли в другому таймі. «Ми з Макарченком вийшли у двох на голкіпера «Тепловика», і я віддав пас на Артема, - пригадує епізод на 56 хвилині матчу півзахисник «Поділля» Олексій Колесников. – Потрібно було, щоб Макарченко одразу пробив, але він почав обробляти м’яч і удар у нього потужним не вийшов. Прикро, що нам не вдалося взяти очки, адже грали ми непогано, мали моменти».

А далі були доволі суперечливі рішення арбітра, після яких «Поділля» пропустило два голи. Спочатку на 68 хвилині Олександр Титов з Донецька призначив у ворота хмельничан пенальті. «Чернецький каже, що не чіпав гравця суперника в епізоді з пенальті», - каже наставник «Поділля» Аркадій Баталов. Утім, рефері був іншої думки і Володимир Боришкевич зрівняв рахунок у матчі. А 87 хвилині Титов призначив штрафний в метрах 19-ти від воріт Сергія Дворника, який втілив у гол той же Боришкевич. У підсумку перемога «Тепловика» з рахунком 2:1.

«Поділля» після 31 туру продовжує посідати передостанню сходинку в другій лізі. Свій наступний матч хмельничани проведуть вдома 21 травня проти «Реал Фарми» з Одеси, команди, яка посідає 4 місце. Матч пройде на СК «Поділля». Початок о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую