ye-logo.v1.2

Пляжний волейбол. Хмельничани знову найсильніші

Спорт 1957
Сергій Попов (ліворуч) та Олексій Денінин виграли другий поспіль тур чемпіонату України з пляжного волейболу
Сергій Попов (ліворуч) та Олексій Денінин виграли другий поспіль тур чемпіонату України з пляжного волейболу. Фото: fivb.com

У Чернігові завершився другий тур чемпіонату України з пляжного волейболу.

 На відміну від першого раунду, в якому Хмельниччину представляла одна пара – Сергій Попов-Олексій Денін, у Чернігові були три команди з нашої області. Щоправда, дві з них не змогло поборотися за нагороду. Хоча це й не дивно, адже для них це був дебют на такому рівні.

Володимир Доценко та Мирослав Тріщ, а також Владислав Антонюк та Богдан Пшеничний посіли 25 місця в загальному заліку. Натомість, лідери пляжного волейболу України, гравці волейбольного клубу «Новатор» Сергій Попов та Олексій Попов, знову тріумфували.

Дійшовши до фіналу, наші волейболісти зустрілися з парою із Запоріжжя – Денисом Денисенком та Владиславом Ємельянчиком. Останній відомий шанувальникам хмельницького волейболу, адже в цьому році захищав честь «Новатора» у Суперлізі. Долю «золото» вирішили у двох партіях, в яких сильнішими були представники Хмельницького.

Отож, після двох турів рейтинг чемпіонату України з пляжного волейболу очолюють Попов з Деніним, маючи по 120 очок. Наступний тур «пляжники» проведуть 27-30 липня в Короповому Харківської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую