ye-logo.v1.2

Близько сотні юних велосипедистів приїдуть до Хмельницького на чемпіонат України

Спорт 3153
Усіх бажаючих запрошують прийти і підтримати учасників чемпіонату України
Усіх бажаючих запрошують прийти і підтримати учасників чемпіонату України. Фото: з архіву

Між собою змагатимуться дівчата і хлопці 13-16 років.

 Хмельницькому відбудеться чемпіонат України з велоспорту на шосе, у якому змагатиметься близько сотні юнаків і дівчат з різних куточків України. Учасники приїдуть зі Львова, Рівного, Житомира, Києва, Маріуполя, Миколаєва, Хмельницького та інших міст.

Змагання триватимуть три дні, з 21 до 23 липня, і відбудуться на об’їзній дорозі від перехрестя шляху на Кам’янець-Подільський до перехрестя шляху на станцію Богданівці, а також – на майдані Незалежності. Упродовж цього часу юні велосипедисти візьмуть участь у трьох етапах змагань – командній гонці, груповій гонці і гонці критеріум.

Головний суддя чемпіонату Сергій Краснов розповів, що переможців визначатимуть за результатом кожного з етапів змагань, у чотирьох вікових групах, окремо – хлопців, окремо – дівчат. А нагородять призерів чемпіонату у неділю, 23 липня, після закінчення гонки критеріум.

Церемонія нагородження розпочнеться орієнтовно о 14:00 годині на майдані Незалежності. Однак хмельничан запрошують прийти і підтримати юних спортсменів в усі три дні проведення чемпіонату.

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ

21 липня (п’ятниця) – командна гонка 25 км.

Змагання пройдуть на об’їзній дорозі – від перехрестя шляху на Кам’янець-Подільський до перехрестя шляху на станцію Богданівці. Початок – о 10:00 годині.

22 липня (субота) – групові гонки 50 км, 60 км, 80 км. і 90 км.

Змагання пройдуть на об’їзній дорозі – від перехрестя шляху на Кам’янець-Подільський до перехрестя шляху на станцію Богданівці. Початок – о 10:00 годині.

Маршрут перших двох днів чемпіонату. Фото: kmcycling.com

23 липня (неділя) – гонка критеріум.

Змагання пройдуть на Майдані Незалежності. Початок – о 9:00 годині.

Маршрут третього дня чемпіонату. Фото: kmcycling.com

Також організатори шукають волонтерів для перекриття примикаючих доріг на період проведення заїздів.

Фото: скрін з facebook-сторінки ГО «Критична маса»

Для тих, хто не бере участі у чемпіонаті, але хоче стати його частинкою і допомогти організаторам, можна звернутися за телефоном: 067 350 22 25 (Анатолій).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую