ye-logo.v1.2

Футзальна «Екстра-ліга» отримала календар нового чемпіонату

Спорт 2155
Свій перший домашній матч у новому чемпіонаті хмельницький Сокіл зіграє 23 вересня проти Урагану з Івано-Франківська
Свій перший домашній матч у новому чемпіонаті хмельницький Сокіл зіграє 23 вересня проти Урагану з Івано-Франківська. Фото: з архіву

У найвищому дивізіоні змагатимуть 10 команд. Хмельничани розпочнуть сезон в Одесі.

15 серпня Асоціація футзалу України провела жеребкування календаря змагань сезону 2017/2018 років в «Екстра-лізі». Участь у новому сезоні, окрім хмельницького «Сокола», візьмуть ще 9 клубів: «Продексім» (Херсон), «Енергія» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ), «ХІТ» (Київ), «Кардинал-Рівне», «Юніламан» (Чорноморськ), «Титан-Зоря» (Покровське), «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) та «Епіцентр К Авангард» (Одеса).

Саме одесити, які дебютують у цьому сезоні в найвищому футзальному дивізіоні України, стануть першим суперником «Сокола» у новій першості. Минулого сезону вони посіли четверте місце в першій лізі, програвши «бронзове» протистояння київському «Епіцентру К3». Матч першого туру «Сокіл» проведе в Одесі 16 вересня.

Ну, а в рідним стінах хмельничани зіграють вже у другому турі. 23 вересня в гості до «Сокола» завітає івано-франківський «Ураган».

Із повним календарем «Екстра-ліги» можна ознайомитися на сайті Асоціації футзалу України.

Нагадаємо, з 16 по 19 серпня в Хмельницькому пройде традиційний турнір «Кубок свободи», участь в якому візьмуть 6 команд.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую