ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. «Случ» - «Фортеця»: перший трофей Богдана Шершуна в ролі тренера

Спорт 4455

У Хмельницькому відбувся фінал Кубка області з футболу 2017 року.

У вирішальному матчі зійшлися старокостянтинівський «Случ», який торік виграв Кубок області, та Кам’янець-Подільська «Фортеця». І командам, щоб визначити нового володаря почесного трофею вистачило двох таймів. Адже в разі нічиєї на них очікувала б серія пенальті. Та до одинадцятиметрових справа не дійшла. За цим матчем можна було спостерігати в прямому ефірі на сайті «Є».

Перший тайм не був багатим на якісь гольової моменти. Щоправда, вже на 15 хвилині «Случ» міг повести в рахунку, але «Фортецю», після удару Віталія Соковича врятувала стійка. Натомість, на 45 хвилині кам’янчанам вже нічого не допомогло. Навіс у штрафний майданчик Артема Марченка ефектно в падінні головою замкнув той же Сокович. Гол у роздягальню і рахунок став 1:0.

Після перерви «Фортеця» заграла цікавіше та небезпечніше. Але вразити ворота Юрія Фінара футболісти з Кам’янця-Подільського так і не змогли. Натомість, «Случ» забив ще двічі. Спочатку на 71 хвилині відзначився Вадим Могильницький, а на 86-ій – Владислав Полетій. У підсумку перемога «Случа» з рахунком 3:0.

Отож, команда зі Старокостянтинова вдруге поспіль стала володарем Кубка області. А для її наставника – Богдана Шершуна, екс-гравця збірної України, це перший трофей на тренерському містку. Ну, а кращими гравцями фіналу визнали голкіпера «Фортеці» Ярослава Гаращука та капітана «Случа» Віталія Соковича.

Гравці "Фортеці" також отримали нагороди, як фіналіст Кубка області з футболу 2017 року.

Фото на згадку про фінал - усі учасники вирішального матчу.

Тепер команди йдуть на нетривалий відпочинок. А вже у вересні вони разом із іншими клубами продовжать змагатися в чемпіонаті області серед команд Прем’єр-ліги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую