ye-logo.v1.2

Хмельницькі волейболісти виграли Кубок України

Спорт 2526
Сергій Попов (ліворуч) та Олексій Денін виграли Кубок України з пляжного батальйону
Сергій Попов (ліворуч) та Олексій Денін виграли Кубок України з пляжного батальйону. Фото: volleyball.ua

Попереду – вирішальний фінал чемпіонату.

У Затоці Одеської області відбувся Кубок України з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок. І кращими на цих змаганнях стала пара хмельницького «Новатора» - Сергій Попов-Олексій Денін.

Наші волейболісти впевнено дійшли до фіналу, в якому зустрілися з парою Костянтин Медяник (Ужгород)-Едуард Резник (Одеса). Хмельничани виграли першу партію з рахунком 23:21, а потім і другу – 21:8, яка і стала заключною. Отож, Попов та Денів – володарі Кубка України.

«Вже 31 серпня в Києві пройде фінал чемпіонату України з пляжного волейболу, - каже голова обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Сергій та Олексій обов’язково візьмуть участь у ньому, адже вони претендують на чемпіонство».

У змаганнях серед жінок також була пара з Хмельницького – Зореслава Пивовар-Оксана Рябова. Та нашим дівчатам не вдалося позмагатися за високі місця. Вони посіли 17 місце. «Не виключено, що вони також візьмуть участь у фіналі чемпіонату України, - продовжує Іван Борисович. – Але поки що остаточно не вирішили, чи поїдуть у Київ». Ну, а Кубок України дістався киівським сестрам Інні та Ірині Махно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую