ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Чайка»: вдалий початок нового сезону в U-19

Спорт 3017

Хмельницька команда розпочала новий чемпіонат серед 19-річних футболістів домашнім поєдинком.

У нинішній першості «Поділля» в чемпіонаті України серед гравців, віком до 19 років, виступає не в західній зоні, а центральній. І першим суперником хмельничан стала «Чайка» з Вишгорода Київської області.

Наставник хмельничан Олександр Ірклієнко у цьому матчі задіяв не лише футболістів, які виступають у другій лізі (Шевченко, Морговський, Худік), а й випустив на поле чимало гравців, яким лише по 16 років. В такий спосіб, як пояснив Олександр Сергійович, він хоче аби молодь, граючи з дорослішими хлопцями, швидше привчалася до дорослого футболу та зростала професійно.

У першому таймі гравці "Чайки" (у темній формі), частіше пробивали по воротам "Поділля".

Перший тайм видався не багатим на гольові моменти. А тому й не дивно, що завершився з рахунком 0:0. Щоправда, саме гості були близькими забити в першій половині гри, але відмінно в воротах діяв Сергій Шевченко.

Та переламний момент настав у другому таймі. Хмельничани почали грати швидше та агресивніше. І на 65 хвилині матчу «Поділля» відкрило рахунок у матчі. Гол-красень аби Ігор Мартинюк, якому лише 16 років. Ще через 20 хвилин рахунок подвоїв досвідченіший за Мартинюка футболіст – Роман Худік. Міг Роман забити і ще, але, перекидуючи голкіпера, пробив неточно.

Отож, рахунок так і не змінився. «Поділля» здобуло свою першу перемогу в новому чемпіонаті з рахунком 2:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую