ye-logo.v1.2

Футзал. Ювілейний гол «Сокола», впевнена перемога та озвучене завдання на сезон

Спорт 2073
Вже 23 вересня Сокіл зіграє вдома. Щоправда, за порожніх трибун
Вже 23 вересня Сокіл зіграє вдома. Щоправда, за порожніх трибун. Фото: з архіву

Стартував чемпіонат України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

Свій перший матч нової першості хмельницький «Сокіл» проводив в Одесі. Суперником хмельничан став дебютант «Екстраліги» - «Епіцентр К Авангард». І новачкам найвищого футзального дивізіону країни не вдалося уникнути поразки. До того ж, розгромної.

Щоправда, першими у матчі відзначилися саме одесити, коли на 4 хвилині забив Коваленко. Та хмельничанам знадобилося менше хвилини, аби не лише відновити рівновагу в рахунку, а й забити свій 350-й гол в історії виступів у чемпіонаті України. Він на рахунку Андрія Лисенка. На 8 хвилині, після автоголу Віталія Радченка, «Сокіл» повів у рахунку. А далі…

Чотири голи Андрія Хамдамова та два Олександра Педяш9а встановили остаточний рахунок у матчі – перемога хмельничан 8:1.

Після гри головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик, заявив, що перед його командоб стоїть максимальне завдання на чемпіон – виграти золоті медалі.

Свій наступний матч «Сокіл» проведе 23 вересня в Хмельницькому. В гості завітає івано-франківський «Ураган», який в першому турі вдома поступився «Титан-Зорі» з Покровського з рахунком 0:1. Зауважимо, що цей матч пройде без глядачів. Це буде останній поєдинок за порожніх трибун, через дискваліфікацію, яку «Сокіл» отримав за поведінку власних вболівальників ще в минулому сезоні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую