ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Юридична академія»: швидко та прогнозовано (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2854

Хмельничани зіграли другий матч першого туру в Суперлізі.

«Новатор» та «Юракадемія» зіграли вдруге поспіль. І знову, як і напередодні, сильнішими були хмельничани. Та, на відміну від першого матчу, господарі майданчику зіграли ще впевненіше. Щоправда, віддати належне гостям, їм все одно вдалося створити певні проблеми команді з Хмельницького.

Вже з самого старту матчу волейболісти «Новатора» дали зрозуміти усім, що «гратися» з суперником не будуть. Пішовши у чотирьох очковий відрив, господарі, як то кажуть, на досвіді продовжили тримати цю перевагу. Утім, інколи «Юракадемії» вдавалося наблизитися на відстань до двох балів, але не щільніше. А під завісу першої чверті хмельничани збільшили свою перевагу та виграли з рахунком 25:19.

Якщо вчора "Новатор" грав у червоній формі, то сьогодні команди помінялися кольорами - хмельничани в блактиному, "Юракадемія" в червоному.

Ліберо "Новатора" Максим Турик (№8) у першому матчі не грав, а в другому - провів увсеь поєдинок.

У другому сеті «Новатор» знову зробив комфортний заділ. Цього разу у шість очок. Які й зберіг до завершення, вигравши з тим самим рахунком 25:19. Та найцікавіше було далі. Як сказав після матчу головний тренер хмельницької команди Роман Ковальчук: «Мабуть, хлопці зарано повірили в перемогу».

Боротьба бля сітки, як правило, завершувалася на користь "Новатора".

Новачок хмельничан Ігор Вітюк (№13) не раз вдало атакував суперника.

Виграючи у третій партії з рахунком 5:4, волейболісти «Новатора» почали помилятися на «рівному місці». У підсумку, на табло стало 8:10. «Запахло смаженим»? Ні. На перший план вийшов досвід. «У нас, на жаль, немає досвідчених гравців, на відміну від суперника, - після матчу казав наставник «Юракадемії» Володимир Романцов. – Якщо вони проводять заміну, то міняють досвідченого на досвідченого. У нас же молодь, яка ще вчиться».

Волейболісти "Новатора" часто вдало ставили блок.

Хмельничани доволі швидко не лише вирівняли становище на майданчику, а й знову повели в рахунку 14:13. А далі… і до 20 очок не далеко. Швидко стало 20:15. Але дотиснути суперника виявилося не легко. Не стільки через гру харків’ян, скільки через власні помилки. Утім, до четвертої партії не дійшло. «Новатор» зумів виграти партію 25:23, а разом із нею і другий поспіль матч з рахунком 3:0.

Отож, після першого туру в хмельничан шість очок. Стільки ж і в львівських «Барком-Кажанів», «МХП-Вінниця» та харківського «Локомотива». Свої наступні матчі «Новатор» проведе в Чернігові проти «Буревісника», який у першому турі двічі поступився «МХП-Вінниця». Вдома ж хмельничани зіграють 10-11 листопада проти ВК «Дніпро».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую