ye-logo.v1.2

«Спортлідер+» закріпився на другому місці

Спорт 2977
Попри рахунку на табло, у матчі «Спортлідера+» проти «Урагана-2-КФВ» було забагато боротьби.
Попри рахунку на табло, у матчі «Спортлідера+» проти «Урагана-2-КФВ» було забагато боротьби.. Фото: автора

Хмельницька команда впевнено перемогла гостей з Івано-Франківська

Відновилися ігри в першості України з міні-футболу серед команд другої ліги. 15 січня хмельницький «Спортлідер+» приймав івано-франківський «Ураган 2–КФВ», який завітав до подолян у гості не найсильнішим складом. Тренери «Урагану» вирішили привезти на матч проти «Спортлідера+» переважно 15-17-річних вихованців місцевого коледжу фізичного виховання. Однак ця молодь добрячи попсувала нерви хмельничанам на початку гри.

Вже на 5-хвилині матчу найдосвідченіший гравець «Урагану-2» Віталій Палійчук втік від хмельничан, вийшов сам на сам із голкіпером «Спортлідера+» Миколою Стадніком та відкрив рахунок у матчі. І лише через 7 хвили господарям вдалося зрівняти рахунок. Триходівка у виконанні Віталія Атаманюка та Володимира Антонюка завершилася влучним ударом Атаманюка. Через хвилину відзначився і Антонюк. А за три хвилини до перерви рахунок, після гарматного удару зльоту у виконанні Артема Гласа, став 3:1 на користь хмельничан.

Після перерви «Спортлідеру+» довелося хвилин п’ять, щоб знайти «ключі» до воріт суперника, поки пас Ігоря Монастирського не замкнув Дмитро Михайленко. А на 7-хвилині свій перший гол у складі «Спорлідера+» забив дебютант команди Дмитро Святий. Але попри рахунок 5:1, гості не здавалися. На 29-хвилині матчу Артем Глас «завалив» біля власних воріт Палійчука і той сам виконав штрафний удар – потужно та результативно. Однак на останніх хвилинах матчу хмельничани забили іще два голи, і обидва на свій рахунок записав Володимир Антонюк. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Спортлідера+» з рахунком 7:2.

23 січня «Спортлідер+», який посідає друге місце у турнірній таблиці, у Чорткові Тернопільської області зіграє матч 7 туру проти «Марспирту». Цим поєдинком завершиться перше коло нинішнього чемпіонату.

А ось хмельницьке «Поділля-УМВС» у Житомирі зіграло матч пропущеного 6 туру чемпіонату України з міні-футболу серед команд першої ліги. Вже на початку матчу господарі поля відкрили рахунок, який протримався до перерви. А стартові хвилини другого тайму стали провальними для «Поділля-УМВС» - команда, яка приїхали на гру без лідерів Миколи Сохорука та Вадима Рефеля, пропустила ще три голи. За рахунку 4:0 хмельничани змогли забити двічи – відзначилися Максим Мельник та Віталій Мороз. Однак «Контингент» не дозволив гостям здобути хоча б нічию, забивши ще й 5 гол у ворота подолян. Отже, 5:2. Наступний матч «Поділля-УМВС» проведе 22 січня в Львові проти «Енергії-2».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую