ye-logo.v1.2

Футбол. Успішне завершення року для «Агробізнеса» та «Поділля»

Спорт 2562
Якщо в Хмельницькому Полісся перемогло Поділля, то в Корестені була зафіксовані бойова нічия
Якщо в Хмельницькому Полісся перемогло Поділля, то в Корестені була зафіксовані бойова нічия. Фото: з архіву

У другій лізі чемпіонату України відбулися матчі 19 туру.

Для обох представників Хмельниччини – волочиського «Агробізнеса» та хмельницького «Поділля», ці поєдинки стали останніми в 2017 році. І обидва клуби досягнули позитивного результату в своїх виїзних іграх.

Хмельничани свій матч проводили в Коростені проти житомирського «Полісся». У грі першого кола в Хмельницькому «Поділля» поступилося з рахунком 0:2, а тому прагнуло реваншу. Щоправда, житомиряни також хотіли перемогти в домашньому матчі. Але… Ні «Поліссю», ні «Поділлю» не вдалося забити хоча б один гол, і матч завершився внічию 0:0. «Матч видався важким через стан поля, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. – Побудували свою гру на контратаках, але вибігати швидко з захисту в напад було нелегко, оскільки багнюка заважала. «Полісся» ж намагалося за будь якої нагоди верхом доставити м’яч у наш штрафний майданчик. Наші захисники впоралися з ними. А наприкінці матчу могли вирвати перемогу, якби Ватав реалізував вихід віч-на-віч. Вважаю, що нічия – закономірний результат».

А ось «Агробізнес» грав в Івано-Франківську проти «Прикарпаття». Господарі, які в першому колі також вдома приймали команду з Волочиська та програли з рахунком 5:2, були налаштовані відібрати очки в лідера змагань. Утім, гості знову виявилися сильнішими. Вже на 16 хвилині матчу Олександр Юрчак вивів «Агробізнес» вперед. Та «Прикарпаття» зрівняло рахунок через 12 хвилин, реалізувавши пенальті. Рахунок 1:1 протримався не довго. Лише дві хвилини… Андрій Скакун навісив від кутового прапорця, голкіпер івано-франківців відбив м’яч, який влучив у голову захиснику і влетів у ворота. Ще через дві хвилини дубль на свій рахунок записав Юрчак. А вже в компенсований до першого тайму час забив і Скакун. «У другому таймі хлопці почали грати по рахунку, - каже головний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець. – Хоча я просив їх так не робити. А тому ще розберемо це, чому так сталося. В цілому грою задоволений, ми виграли і в піднесеному настрої можемо готуватися до весняної частини чемпіонату». Отож, «Агробізнес» виграв 4:2 і ця перемога вже десята поспіль.

Отож, для «Поділля» та «Агробізнеса» осіння частина першості позаду. Команда з Волочиська з 48 очками впевнено посідає перше місце, випереджаючи «Прикарпаття» на 10 очок. «Поділля» ж має в своєму активі 15 очок і поки посідає 8 місце. Обійти хмельничан може «Буковина», яка ще має зіграти матч із «Поліссям». Ну, а наступні офіційні матчі в другій лізі представники Хмельниччини зіграють аж 31 березня наступного року. «Поділля» вдома прийматиме «Прикарпаття», а «Агробізнес» у Волочиську вінницьку «Ниву-В».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую