ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Епіцентр К Авангард»: результативна гра та прогнозований результат (ФОТО)

Спорт 3189
Олександр Педяш забив вже 14 голів у чемпіонаті
Олександр Педяш забив вже 14 голів у чемпіонаті. Фото: автора

Хмельничани провели стартовий матч другого кола в «Екстра-лізі».

У гості до «Сокола» завітали одесити, які в першому колі вдома програли хмельничанам з рахунком 1:8. Утім, для «Епіцентру К Авангарду» той матч був дебютним в «Екстра-лізі». І, набравшись досвіду, гості приїхали до лідера змагань з думками, якщо і не виграти (поки жодній команді не вдалося переграти хмельничан), то хоча б зачепитися за нічию.

Зі стартових секунд кинулося в очі, що наставник «Сокола» Роман Ковальчик у цьому матчі дасть більше часу зіграти другій четвірці – Щербаню, Подлюку, Кіту та Кручеку. Та й захищати ворота вийшов не Ілля Бакінський, а Богдан Чех. Одесити ж почали грати так, наче для це взагалі останній матч у сезоні, від результату якого залежить підсумкове місце в чемпіонаті.

Богдан Чех провів майже весь матч проти одеситів, захищаючи ворота "Сокола".

Олександр Педяш продовжує забивати голи.

Андрій Лисенко створив одеситам чимало проблем.

Андрій Хамдамов також мав нагоди віздзначитися в воротах "Епіцентру К Авангарду".

Отож, перший тайм видався цікавим та безкомпромісним. Команди часто проводили стрімки атаки, ось тільки рахунок нікому не вдавалося. «Нулі» на табло світилися майже 19 хвилин. Аж поки гості не порушили правила і цей фол для них став шостим. А отже… і дабл-пенальті в їхні ворота. Реалізувати його взявся кращий бомбардир «Екстра-ліги» Олександр Педяш. Пробив і забив – 1:0.

Владислав Щербань пробивав по воротам суперника з будь якої відстані.

Статистика першого тайму:
«Сокіл» - 22 удари (10 у площину), 6 кутових, 4 фоли.
«Епіцентр К Авангард» - 11 ударів (6 у площину), 3 кутових, 6 фолів.

Після перерви хмельничани доволі швидко збільшили свою перевагу. На 22 хвилині знову відзначився Олександр Педяш. Для нього цей гол став вже 14-им у нинішньому чемпіонаті.

Одесити часто застосовували колективний відбір м’яча.

Віддати належне одеситам, вони не зупинилися. Та навіть могли відіграти один гол, але «Сокіл» врятувала поперечина. Взагалі, за рахунку 0:2 «Епіцентр К Авангард» почав грати небезпечніше. Утім, це й не дивно, адже втрачати вже було нічого. Інколи гра йшла на зустрічних курсах, але рахунок на мінявся. Аж до 33 хвилини, коли хмельничани знову забили. Цього разу відзначився Артур Подлюк. Згодом, через три з половиною хвилини, Артур оформив дубль у матчі. І хоч залишалося ще грати 3 хвилини 47 секунд, схоже все було зрозуміло – «Сокіл» переможе.

Відібрати м’яч в Артура Подлюка не легко.

Руслан Шеремета знову записав на свій рахунок гольові передачі.

Артур Подлюк - автор дубля у ворота одеського клубу.

Утім, хмельничани вирішили пограти з п’ятим польовим. Цю місію виконав Богдан Чех. І, помилившись на 38 хвилині, «Сокіл» пропустив у власні порожні ворота від Романа Сандула. Але останнє слово в цьому матчі було саме за господарями. За 42 секунди до фінальної сирени «Сокіл» знову забив – відзначився Андрій Лисенко, і встановив остаточний рахунок у грі – 5:1.

Статистика другого тайму:
«Сокіл» - 26 удари (11 у площину), 2 кутових, 3 фоли.
«Епіцентр К Авангард» - 19 ударів (8 у площину), 4 кутових, 2 фоли.

Отож, після 10 туру хмельницький «Сокіл» продовжує очолювати турнірну становище в «Екстра-лізі». Ну, а свій наступний матч хмельничани проведуть 25 листопада в Івано-Франківську проти «Урагана».

Результати всіх матчів 10 туру:
«Інбев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Продексім» (Херсон) 2:3
«Сокіл» (Хмельницький) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) 5:1
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів) 1:1
«Титан» (Покровське) – «Ураган» (Івано-Франківськ) 3:2

Турнірне становище: 1. «Сокіл» - 21 очко (9 матчів), 2. «Титан» - 20 (9), 3. «Продексім» - 17 (9), 4. «ХІТ» - 16 (8), 5. «Кардинал-Рівне» - 14 (9), 6. «Енергія» - 14 (9), 7. «ІнБев/НПУ» - 4 (9), 8. «Епіцентр К Авангард» - 3 (9), 9. «Ураган» - 2 (9).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую