ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол: Хмельницькі дівчата без проблем впоралися з суперницями (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 7201

Відбулися матчі третього туру чемпіонату України з волейболу в вищій лізі.

Волейболістки «Новатора» зіграли свої матчі в рідних стінах. І підтвердили свій статус фавориток першості. У двох домашніх поєдинках хмельничанки взяли максимум очок – шість із шести можливих.

У перший ігровий день підопічні Олексія Колісецького грали проти СК «Полтави», команда, яка перебуває внизу турнірної таблиці. Тоді як «Новатор» - ділить перше місце з іншою командою з Полтави – ВК «Полтавчанка». І у першому ж матчі третього туру господарки майданчика впевнено переграли суперниць із рахунком 3:0.

У другий ігровий день, 23 грудня, «Новатору» протистояла запорізька «Академія», яка посідала 10 місце. Утім, для одного з лідерів вищої ліги дівчата із Запоріжжя також не склали конкуренції.

Хмельницький "Новатор" поки що демонструє 100% результат у вищій лізі.

Вже на початку матчу стало зрозуміло, що хмельничанки можуть доволі швидко здолати суперниць. Адже «Новатор» на подачах Тетяни Хилюк зміг повести в рахунку 6:0. А далі… «Академія» змогла дещо наблизитися в рахунку, утім не впритул і ненадовго. І за сім хвилин першого сету рахунок вже був 14:4. Ще через хвилину – 18:4. Наприкінці партії наставник «Новатора» почав випускати на майданчик молодь (зіграла навіть Анастасія Грищук, який лише 13 років), а тому запорізька команда змогла набрати ще декілька очок. Утім, про якусь інтригу навіть фантазувати не слід – хмельничанки поступово довели партію до логічного завершення – 25:9.

Волейболістки "Академії" не встигали за атаками хмельничанок. 

Вже після матчу Олексій Колісецький розповів, що часто дає можливість пограти молоді, оскільки дівчат потрібно награвати. Попережу серйозніші суперниці, а тому наставник хоче бачити, хто на що здатен.

У другій партії також була беззаперечна перевага волейболісток «Новатора». Вони швидко зробили собі запас у 10 очок, а згодом рахунок взагалі був 21:8. Ще мить і на табло 25:8 і рахунок у матчі став 2:0.

Третя партія прогнозовано стала заключною. Але віддати належне волейболісткам «Академії», на її початку вони змогли зіграти на рівних із «Новатором». Щоправда, тривало це до рахунку 7:7. А далі… знову перевага хмельничанок і рахунок став 20:10. Ще 5 хвилин волейболістки обох команд «погралися» і все – 25:17. І шоста поспіль перемога «Новатора» в чемпіонаті.

Олексій Колісецький, головний тренер "Новатора" (ліворуч).

Після матчу головний тренер хмельничанок Олексій Колісецький розповів, як йому вдалося налаштувати свою команди проти не сильних суперниць. «Мотивували тим, що це були останні поєдинки в цьому році, - заявив Олексій Володимирович. – Прийшли люди підтримати. Тому хотілося зіграти в хороший волейбол».

Вікторія Дєдкова (№9) в атаці.

Інколи дівчата з "Новатора", складалося враження, не розуміли, як програли той чи інший розіграш.

Матчі 4 туру в вищій лізі заплановані на 27-28 січня. «Новатор» свої поєдинки проведе в Білій Церкві, де зіграє з «Львів’янкою» та «Полтавчанкою».

"Новатор" здобув чергові шість очок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую