ye-logo.v1.2

Один із лідерів ФК «Поділля» продовжить грати у першій лізі

Спорт 2527
Олександр Музичук (праворуч) знову виступатимена правах оренди за Колос із Київської області
Олександр Музичук (праворуч) знову виступатимена правах оренди за Колос із Київської області. Фото: з архіву

Ще четверо футболістів більше не виступатимуть за хмельничан.

Олександр Музичук, який наприкінці серпня залишив «Поділля», не зіграє за свій рідний клуб і навесні 2018 року. Про це журналісту сайту «Є» повідомив президент хмельницького футбольного клубу Євген Бейдерман.

«Олександр, як відомо, перебував в оренді в команді першої ліги – в «Колосі» з Ковалівки, - каже Євген Станіславович. – Оренда була розрахована до кінця цього року. Утім, «Колос» зацікавлений в послугах Музичука, а тому запропонував нам продовжити оренду до кінця чемпіонату. Рішення приймали спільно з Олександром. А тому вирішили знову відпустити його в клуб першої ліги».

У першій лізі, але в ФК «Балкани», нагадаємо, на правах оренди продовжить виступати ще один гравець «Поділля» - Алішер Якубов. Також до завершення нинішньої першості.

Ну, а тим часом, хмельницький клуб припинив співпрацю з чотирьма гравцями. Владислав Охрончук, який грав на правах оренди, повернувся до «Колосу». Достроково розірвали договори оренди із двома гравцями луцької «Волині» – Євгеном Котюном та Денисом Омельчуком. Статус «вільного агента» отримав Владислав Ватав.

Нагадаємо, «Поділля», яке грає в чемпіонаті України з футболу в другій лізі, після двох кіл першості, посідає 9 місце. Третє коло розпочнеться аж 31 березня. Хмельничани свій перший офіційний матч 2018 року проведуть вдома проти одного з лідерів змагань івано-франківського «Прикарпатття».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую