ye-logo.v1.2

«ТОП-10» голів ФК «Поділля» в 2017 році (ВІДЕО)

Спорт 2172
Хмельницьке Поділля в 18 матчах забило 15 голів
Хмельницьке Поділля в 18 матчах забило 15 голів. Фото: з архіву

Пропонуємо вашій увазі відеопідбірку голів футболістів професіональної хмельницької команди у другій лізі чемпіонату України з футболу.

У першості 2017/2018 років у другій лізі зимова перерва, яка закінчиться 31 березня. Виступи хмельницького «Поділля» у минулому році підсумував президент клубу Євген Бейдерман: «2017-й рік я можу сміливо назвати вдалим, адже хмельницьке «Поділля» зробило ще один крок вперед на шляху до становлення».

Сайт «Є» пропонує вашій увазі «ТОП-10» кращих голів хмельницького «Поділля» в новому чемпіонаті. Ми не вирізняли голи за красою виконання, тому що кожне взяття воріт суперників має свою цінність. Наприклад, гол Андрія Джурка у ворота «Скали» не відзначається видовищністю, але завдяки йому «Поділля» перемогло стриян. Влучний удар Артема Макарченка у кубковому матчі у ворота вінничан був лише голом престижу, але він виявився одним з найгарніших у нинішньому сезоні.

Відзначимо, що «Поділля» в 18 матчах забило 15 голів. Проте перемога над ФК «Тернополем» з рахунком 2:0 була анульована. Найбільше голів забили Ян Морговський та Андрій Джурко (по три), два голи на рахунку Олександра Музичука та Владислава Охрончука, по одному голу на рахунку Андрія Ліповуза, Артема Макарченка та Кирила-Іллі Бабака.

Отож, «ТОП-10» голів «Поділля»:

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую