ye-logo.v1.2

Четверо гравців «Сокола» вирушать на футзальне «Євро-2018»

Спорт 2006
Вперше в історії одразу четверо гравців хмельницької команди можуть зіграти на Євро
Вперше в історії одразу четверо гравців хмельницької команди можуть зіграти на Євро. Фото: з архіву

Головний тренер збірної України оприлюднив список гравців, які готуватимуться до континентальної першості.

Наставник жовто-блакитних Олександр Косенко назвав прізвища 15 гравців, які готуватимуться до чемпіонату Європи з футзалу, який з 30 січня стартує в Словенії. І серед них – четверо футзалістів хмельницького «Сокола».

Отож, на начально-тренувальний збір, який пройде у Броварах з 20 по 28 січня, викликані Андрій Хамдамов та Руслан Шеремета, а також Олександр Педяш та Андрій Лисенко, яких, нагадаємо, «Сокіл» виставив на трансфер. Дня президент хмельницького клубу Іван Гончар пояснив таке рішення тим, що вони знизили вимоги до себе після виклику в збірну, що відразу позначилося на грі команди в гіршу сторону. Нагадаємо, що четвірка «Сокола» вже грала за збірну України в товариських матчах проти Італії.

Повний список гравців, які готуватимуться до «Євро-2018»:
Воротарі: Євген Іваняк («Ураган»), Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія).
Польові гравці: Микола Грицина, Михайло Грицина, Тарас Королишин (усі – «Сталіца», Білорусь), Володимир Разуванов («Діна», Росія), Микола Білоцерківець («Норільський Нікель», Росія), Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (усі – «Сокіл»), Петро Шотурма («Ураган»), Віталій Дзюба («ІнБев/НПУ»).

Нагадаємо, свій перший поєдинок групового етапу в Словенії збірна України проведе 2 лютого проти Румунії, а 4 лютого проведе поєдинок з португальцями.

Сьогодні ж, 17 січня, хмельницький «Сокіл» зіграє другий матч 1/8 фіналу Кубка України в Львові проти «Енергії». Перший поєдинок цих команд завершився перемогою львів’ян 4:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую