ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «ОДЕК»: два нереалізованих пенальті та чотири голи (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 3775

У Хмельницькому команда з Волочиська провела черговий контрольний матч.

Волочиський «Агробізнес» продовжує готуватися до весняної першості чемпіонату України в другій лізі. Цього разу лідер групи «А» в Хмельницькому зіграв із «ОДЕКом» із Оржіва Рівненської області. Суперник доволі знайомий, адже з «ОДЕКом» «Агробізнес» грав не раз. Утім, було це тоді, коли волочиська команда виступала в аматорській першості. 

На відміну від попередніх спарингів, коли «Агробізнес» грав двома різними складами, цього разу наставник команди Андрій Донець не поміняв усіх футболістів у перерві, а робив лише точкові заміни. Утім, все одно перевірив як «основу», так і молодих футболістів, які грали за «Агробізнес-2» в чемпіонаті області.

Новачок "Агробізнеса" Олександр Борячук грав на лівому фланзі захисту і не раз підключався до атак своєї команди.

Богдан Семенець відкрив рахунок у матчі "Агробізнес" - "ОДЕК".

Вже на початку матч волочиська команда отримала шанс повести в рахунку. За фол у своєму штрафному майданчику «ОДЕК» покарали одинадцятиметровим ударом. Але Микола Темнюк, який взявся пробивати пенальті, не зміг переграти голкіпера гостей. Утім, рахунок 0:0 протримався недовго. Вже на 8 хвилині матчу Богдан Семенець «розпечатав» ворота рівнян. Такий початок натякав, що голів у цьому спарингу може бути чимало.

Але в першому таймі обом командам так і не вдалося забити ще. Звісно, ближчими до взяття воріт були футболісти «Агробізнесу». Однак реалізувати свої моменти вони не змогли. Ну, а голкіпер волочиського клубу Костянтин 

Одольський перші 45 хвилин був майже без роботи.

Микола Темнюк зіграв за "Агробізнес" увесь матч проти "ОДЕКа".

Другий тайм знову відзначився швидким голом. Вже на 6 хвилині Микола Когут обікрав голкіпер гостей та подвоїв перевагу своєї команди. Ще через 8 хвилин забив і Андрій Кухарук. Попри рахунок 3:0 футболісти «ОДЕКа» не зупинилися, а почали частіше шукати «щастя» біля воріт Одольського. І на 72 хвилині матчу гості заробили пенальті. Але реалізувати його не змогли – Красномовець влучив у стійку.

Андрій Кухарук аткож відзначився в матчі "Агробізнес" - "ОДЕК".

Футболістам з Рівненщини таки вдалося «розмочити» рахунок. На 80 хвилині вони провели стрімку атаку, яка завершилася точним пасом на Трофимчука, якого залишили самого біля воріт Одольського в декількох метрах. Гравець «ОДЕКу» не схибив. Цей гол став останнім у цьому поєдинку. Отож, «Агробізнес» виграв з рахунком 3:1.

Віталій Груша зіграв проти своїх колишніх одноклубників - "ОДЕКу".

Новачок "Агробізнеса" Микола Когут забив другий гол у ворота "ОДЕКа".

За словами головного тренера «Агробізнеса» Андрія Донця, не виключено, що його команда ще зіграє з «ОДЕКом» на початку березня. А свій наступний контрольний матч команда з Волочиська планує провести на Львівщині 24 лютого проти «Гірника» з Соснівки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую