ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» зачепився за очки в Вінниці та тримає інтригу

Спорт 1649
Новатор здобув у Вінниці три очки. Тепер в Хмельницькому зіграє ще з одним вінницьким кулбом - Серцем Поділля
Новатор здобув у Вінниці три очки. Тепер в Хмельницькому зіграє ще з одним вінницьким кулбом - Серцем Поділля. Фото: з архіву

У чоловічій Суперлізі зіграні матчі 13 туру.

Хмельницька команда свої матчі проводила на виїзді проти «МХП-Вінниця», командою, яка як і «Новатор» за підсумками першого етапу претендує на третє місце. А тому ці поєдинки вважалися центральними в передостанньому турі. І вони виправдали всі сподівання.

У першому матчі волейболісти «Новатора» проявили неабиякий характер. Програвши перші дві партії, хмельничани не лише відігралися, а здолали суперника на тай-брейці, вигравши матч з рахунком 3:2.

Наступного дня хмельничани також були близкькими до успіху. Поступившись у стартовому сеті, наступні два були за «Новатором». Утім, вирішити долю матчу в четвертій партії не вдалося. «МХП-Вінниця» був сильнішим, а в останньому п'ятому сеті вінничани таки здолали гостей.

Завдяки цим матчам «Новатор» здобув чергові три очки та посідає третє місце, випереджаючи на один бал не лише «МХП-Вінницю», а й інший вінницький клуб – «Серце Поділля». Саме ця команда і стане наступним суперником хмельничан. «Для того, щоб гарантовано завершити перший етап на третьому місці, нам необхідно виграти два матчі в вінничан з будь-яким рахунком, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – На це і налаштовуємося. А тому запрошую підтримати нашу команду в домашніх матчах, які пройдуть в Хмельницькому 15 березня (о 17.00) та 16 березня (о 13.00)».

Після цих матчів стануть відомі пари учасників наступного етапу змагань. Якщо «Новатор» посяде третє місце, то гратиме з харківською «Юракадемією» (перший матч у Харкові, другий у Хмельницькому, і, в разі потреби, третій поєдинок також пройде на домашній арені). «Якщо буде четвертими, то зіграємо з одним із вінницьких клубів. Спочатку в Вінниці, а потім вдома. Серія триватиме до двох перемог», - пояснив Іван Борисович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую