ye-logo.v1.2

В обласному центрі завершились змагання Держприкордонслужби з гирьового спорту

Спорт 2425
У Хмельницькому змагались прикордонники з усієї України
У Хмельницькому змагались прикордонники з усієї України. Фото: прес-служби НАДПСУ ім.Б.Хмельницького

Більше 100 спортсменів боролись за перемогу.

Упродовж 16 та 17 березня на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького проходив Чемпіонат Держприкордонслужби з гирьового спорту. Як повідомляють у прес-службі навчального закладу, поборотися за першість та нагороди прибуло 103 спортсмена-прикордонники у складі 25 команд.

«До Чемпіонату спортсмени змагалися у своїх управліннях та військових частинах за право представляти їх на першості Державної прикордонної служби України. Спортсмени виборювали першість в особистому та в командному заліку. Змагання проходили як класичне двоборство та складалися з виконання двох вправ: перша – поштовх з гирею в 24 кг, друга – ривок гирі в 24 кг. Також до заліку враховувалася командна естафета, де чотири представники команди по 3 хвилини виконували вправу «поштовх» один за другим в сумі 12 хвилин» - йдеться у повідомленні.

У командному заліку серед команд груп «А» команда Східного регіонального управління виборола перше місце, Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, у цій групі, посіла друге місце. Серед команд груп «Б», «В» переможцями стали: команда Чопського прикордонного загону та команда Херсонського прикордонного загону відповідно.

В командній естафеті поштовх гир першість отримала команда Чопського прикордонного загону, друге місце – команда Харківського прикордонного загону, а третє – команда Національної академії.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую