ye-logo.v1.2

Футбол. Вдалий дебют Олександра Алієва у ФК «Хмельницький» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 15379

Хмельничани зіграли спаринг проти «Ниви» з Теребовлі Тернопільської області.

Сьогодні, 21 березня, екс-гравець національної збірної України Олександр Алієв, який нещодавно став головним тренером ФК «Хмельницький», дебютував на новій посаді. І хоч матч хмельничан був товариським, але для Алієва став першим у тренерській кар’єрі.

В гості до хмельничан приїхала «Нива» з Теребовлі, яка також виступає в чемпіонаті України серед аматорів у групі 1. Та на відміну від ФК «Хмельницький», який посідає останнє 9 місце, тернополяни йдуть шостими, маючи на три очки більше.

У першому колі аматорської першості ці команди грали в Хмельницькому. І тоді перемогу з рахунком 2:1 здобула «Нива». Утім, це було в вересні минулого року, а ось 21 березня цього року…

Вже з першої хвилини матчу стало очевидним, що більшість гравців хмельницької команди, мабуть, навіть і не знають, як завершився матч проти «Ниви» в першому колі. Чому? Та в стартовому складі ФК «Хмельницький» вийшли лише четверо футболістів, які виступали за цей клуб – Шкрябець, Гайдаш, Бегашов та Грицик. Решта – потенційні новачки клубу. І, як зізнався після гри Олександр Алієв, ці нові футболісти, скоріше за все, виступатимуть за його клуб.

ФК "Хмельницький" вийшов на матч проти "Ниви" з Теребовлі у тренувальних червоних майках.

У поєдинку на ДЮСШ №1 було багато боротьби за м'яч.

Атаки обох команд, як правило, завершувалися на підступах до штрафного майданчика.

Матч видався не багатим на моменти, але чотири голи у поєдинку були забиті. Спочатку в середині першого тайму, після навісу з кутового відзначився Рустам Циня, яка на професійному рівні пограв за молдовський «Шериф» та одеські «СКА» та «Реал-Фарму». До речі, в сезоні 2016/2017 років Рустам грав у футзальній «Екстра-лізі» за «Юні Ламан».

Та гості змогли зрівняти рахунок ближче до перерви, коли провели стрімку контратаку, яка завершилася голом Сергія Раци.

Ярослав Бобиляк (ліворуч) та Дмитро Момотенко допомагають Олександру Алієву в ФК "Хмельницький".

Після перерви Олександр Алієв, сюжет про якого приїхала знімати журналістська команда передачі «Про футбол» телеканалу «2+2», почав трохи замінювати гравців на полі. Так, одразу ж в другому таймі на поле вийшли хмельничани два Артеми – Романюк та Панасенков. Згодом випустив і Костянтина Степанюка, а також Олексія Колесникова, який на правах вільного агента пішов із хмельницького «Поділля».

У середині другого тайму «Нива» могла повести в рахунку, але хмельничан врятувала стійка. А через 5 хвилин… забили господарі. Відзначився Денис Ткаченко, який в сезоні 2016/2017 років грав за донецький «Олімпік» в чемпіонаті України U-21. А ще через хвилин п’ять хмельничани заробили пенальті. У штрафному майданчику збили Панасенкова.

Артем Романюк вийшов у другому таймі.

Денис Ткаченко відзначився голом у матчі з "Нивою".

Артем Панасенков заробив пенальті, після якого хмельничани забили третій гол.

Одинадцятиметровий удар виконав Дмитро Загалевич, який і встановив рахунок 3:1. Дмитро – ще один потенційний новачок команди Алієва. Що цікаво, у нинішньому чемпіонаті він виступав у професійній лізі – в другому дивізіоні грав за вінницьку «Ниву-В».

Під завісу матчу «Нива» могла відіграти один гол, але… «заштовхати» м’яч у ворота хмельничан не вдалося. Отож, Алієв дебютував на тренерському містку перемогою з рахунком 3:1. І, за словами Олександра, вже цієї неділі, а також наступної, його команда проведе чергові контрольні матчі. Щоправда, з суперниками ще визначаються.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую