ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» повернувся в Україну, обігравши «Металіст»

Спорт 2656
Агробізнес перед поверненям в України виграв у харківського Металіста 1925
Агробізнес перед поверненям в України виграв у харківського Металіста 1925. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда завершила збори в Туреччині.

Футбольний клуб «Агробізнес» із Волочиська завершився свою середземноморську підготовку до чемпіонату України в другій лізі. Перед вильотом в Україну команда зіграла спаринг із харківським «Металістом 1925», який є одним із лідерів другої ліги в групі «Б». «Агробізнес» переміг 1:0 (переможний гол на рахунку Віталія Груши).

«У Туреччині в нас були ідеальніші умови для підготовки, - ділиться враженням головний тренер волочиського клубу Андрій Донець. – А задоволений усім. Хлопці добре попрацювали. Ті спаринги, які ми провели, були дуже цікавими та з доволі серйозними суперниками. Хіба що за виключенням матчу з данським клубом, рівень якого дещо нижчий, ніж хотілося. Але ж решта матчів – проти «Арсеналу-Київ», білоруського ФК «Смолевичі», «Металіста-1925»… Словом, ми залишилися задоволеними зборами».

Утім, в останньому спарингу травми зазнав кращий бомбардир другої ліги групи «А» Богдан Семенець. «У нього перелом руки, - каже Андрій Анатолійович. – Але, сподіваюся, Богдан швидко повернеться в гру, адже травма дозволяє йому тренуватися. А ось в офіційний матчах… у першій грі 31 березня проти вінницької «Ниви-В» Семенець точно не зіграє. Можливо, пропустить і матч проти хмельницького «Поділля». Але в подальших поєдинках ми розраховуємо на його повернення».

Нагадаємо, волочиський «Агробізнес» проводив свої збори в Туреччині з 8 по 21 березня. Команда зіграла в внічию 0:0 із «Арсеналом-Київ», потім перемогла аматорів з Данії 4:1. Розписала й нічию 1:1 із представником вищої ліги Білорусі ФК «Смолевичі». В останній день підготовки переграла харківський «Металіст-1925» 1:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую