ye-logo.v1.2

Футбол. Позитивні результати «Поділля» та «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Спорт 3612
Матчі Поділля та вінницької Ниви прийнято називати подільським дербі. Навіть товариські викликають певну зацікавленість серед вболівальників
Матчі Поділля та вінницької Ниви прийнято називати подільським дербі. Навіть товариські викликають певну зацікавленість серед вболівальників. Фото: ілюстрація з архіву

Обидва клуби з Хмельниччини провели чергові спаринги.

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» зіграли свої контрольні матчі, готуючись до весняної частини чемпіонату України в другій лізі, яка стартує 31 березня. «Поділля» грало у Вінниці, а «Агробізнес» - у Туреччині.

Суперником волочиського клубу став представник вищої ліги чемпіонату Білорусі ФК «Смолевичі». Вже на 22 хвилині матчу наші земляки відкрили рахунок – відзначився Дмитро Юхимович. Та через дві хвилини білоруси зрівняли рахунок. «Був удар з метрів 25-ти, м’яч влучив у Юхимовича та відрикошетив у наші ворота, - розповів журналісту сайту «Є» Андрій Донець, головний тренер «Агробізнес». – Ми мало чимало моментів, аби виграти цей матч. Але не реалізували їх. Утім, я задоволений своїми хлопцями. В останні 15 хвилин вони, не зважаючи на те, що перебувають під великим фізичним навантаженням, домінували на полі».

«Агробізнес» продовжує готуватися в Туреччині, звідки вилетить додому 22 березня. А 21 березня ще планує зіграти один контрольний матч. Суперник ще визначається.

А ось хмельницьке «Поділля» в Вінниці зіграло з «Нивою-В». У першому таймі хмельничани відзначилися одним голом. Після кутового забив Сергій Швець. А в другому таймі успіх хмельничан подвоїв Андрій Джурко, який замкнув простріл Кирили Бабака. «За хвилин п’ять до завершення гри ми все таки пропустили один гол, але перемогли 2:1, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Це для нас був останній контрольний матч. Далі готуватимемося виключно до домашнього матчу проти івано-франківського «Прикарпаття». Хіба що зіграємо ще двосторонню проти «Поділля» U-19».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую