ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» переміг у Туреччині, а «Поділля» зіграло в Вінниці (ВІДЕО)

Спорт 3176
Богдан Семенець (у помаранчевому), який є кращим бомбардиром другої ліги, забив гол у ворота данської команди на зборах у Туреччині
Богдан Семенець (у помаранчевому), який є кращим бомбардиром другої ліги, забив гол у ворота данської команди на зборах у Туреччині. Фото: ілюстрація з архіву

Команди з Хмельниччини продовжують готуватися до чемпіонату.

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» провели чергові спаринги, готуючись до третього кола чемпіонату України з футболу в другій лізі.

«Поділля» свій матч зіграло в Вінниці, де зустрілося з представником обласних змагань, діючим чемпіоном Вінниччини «ЕМС-Поділля». Щоправда, тренерський штаб хмельничан вирішив зіграти не основним складом, а командою, віком гравців до 19 років. Єдиним футболістом «основи» був Андрій Маховка. Саме він забив гол у ворота вінничан, коли «Поділля» вже поступалося з рахунком 2:1. А згодом рахунок зрівняв Костянтин Абзалов. Утім, вінничани все таки перемогли, забивши третій м’яч. Отож, 3:2 на користь «ЕМС-Поділля». Вже 16 березня хмельничани знову зіграють у Вінниці. Цього разу основним складом проти друголігової «Ниви-В».

Натомість волочиський «Агробізнес», який перебуває на зборах у Туреччині, зіграв свій матч проти аматорського клубу з Данії «Karlslunde IF». Вже у першому таймі команді Андрія Донця вдалося двічі забити – відзначився Олександр Юрчак. Утім, перед перервою данці таки відіграли один гол, реалізувавши пенальті.

Після перерви «Агробізнес», завдяки голам Богдана Семенця та Ігоря Курила, збільшили свою перевагу. Підсумковий рахунок матчу 4:1 на користь команди з Волочиська.

Вже 16 березня «Агробізнес» планує зіграти черговий товариський матч у Туреччині. Суперником команди Андрія Донця має стати ФК «Смолевичі», який в цьому році дебютує в вищій лізі Білорусі. Ця команда в Туреччині вже зіграла три матчі. Спочатку програла 2:0 «Нефтехіміку» з Росії, потім поступилася молдовському «Мілсами» 2:1, а ось з чернігівською «Десною» зіграла внічию 1:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую