ye-logo.v1.2

Хмельницькі волейболістки вперше в історії вийшли до Суперліги (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 5706

Відбулися заключні матчі “Фіналу чотирьох” у вищій лізі чемпіонату України з волейболу серед жінок.

Те, що жіночому “Новатору” цілком під силу статити чемпіоном у вищій лізі, говорили чи не з початку першості. Ну, а хмельничанки з кожним туром лише підтверджували ці припущення. Залишалися лише дійти до поставленої мети - виграти чемпіонат та здобути путівку до Суперліги.

Заключний тур “Фіналу чотирьох” проходив якраз у Хмельницькому. І після двох змагальних днів стало “Новатор” достроково виграв першість. Сьогодні ж, 1 квітня, залишалося зіграти ще один матч проти ВК “Полтавчанка”. Формальність, але...

Хмельничанки за весь чемпіонат не програли жодного матчу! “У нас склад дещо сильніший за інші команди. Тому на кожен матч доводилося шукати якусь мотивацію для дівчат, аби вони вигравали”, - зізнався головний тренер хмельницької команди Олексій Колісецький.

У заключному матчі вищої ліги "Новатор" зіграв із "Полтавчанкою".

Хмельничанки грали вже в статусі чемпіонком, але все одно дуже раділи виграним очкам в матчі.

Заключний матч чемпіонату видався цікавим та важким. Хмельничанки, хоч і переграли полтовчанок, але поступилися в одному сеті, через що змусили похвилюватися як тренерів, так і вболівальників. Утім, більшого суперницям не дозволили - виграли 3:1.

Отож, за підсумками сезону, хмельницькі волейболістки посіли перше місце та наступний чемпіонат проведуть у найвищому вітчизянному дивізіоні - в Суперлізі. Такого в історії жіночого волейболу на Хмельниччини не було. “Срібло” вищої ліги вибороли чернігівчанки, “бронзу” - полтавчанки.

Анастасія Колісецька (№13) та Тетяна Хилюк (№7) отримали кубки, як кращі волейболістки сезону на своїх позиціях.

Любов Альошко (№6) з "Новатора" - краща волейболістка всього чемпіонату в вищій лізі.

Кращі гравці чемпіонату, що завершився.

Волейболістки "Новатора" отримали Кубок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую