ye-logo.v1.2

Боротьба на двох колесах: велосипедисти привезли медалі з чемпіонату України

Спорт 2849
Дмитро Тітаренко зайняв 1 місце
Дмитро Тітаренко зайняв 1 місце. Фото: Федерації велосипедного спорту

Друга половина зимового чемпіонату України – позаду. Розіграно всі медалі у ще трьох видах маунтенбайку.

Збірна команда Хмельницької області, укомплектована зі спортсменів обласної школи вищої спортивної майстерності та обласної ДЮСШ, звісно, не залишилась осторонь, а взяла у цій боротьбі надзвичайно активну участь, повідомляють у федерації велосипедного спорту Хмельницької області. .

4 квітня в індивідуальній гонці в гору, що проходила вже традиційно біля Невицького замку, другими стали Вікторія Пархомюк серед юніорок та Юлія Калинюк серед дівчат. Ірина Слободян показала третій час серед жінок та здобула бронзу, також третє місце у Дмитра Тітаренка серед чоловіків. Наші молодші дівчата: Наталія Сафронюк – друга, Марина Калинюк – третя, Христина Ганжук – четверта.

У четвер організатори подовжили звичну дистанцію у Шахтинському лісі щоб провести чемпіонат у естафетній командній гонці. Христина Ганжук у команді з молодшими юнаками збірної Києва стала першою, Наталія Свистунова також взяла золото у цій дисципліні разом з юнаками з Чернігова. Ірина Слободян та юніорка Вікторія Пархомюк у команді з чоловіками з Черкас стали п’ятими. Також варто відмітити шосте місце Юлії Калинюк, яка змагалась у команді з чоловіками з Рівного.

Останнім випробуванням чемпіонату стала олімпійська дисципліна – гонка крос-кантрі. На важкій після нічної зливи трасі у Шахтинському лісі наші спортсмени також продемонстрували свій високий рівень підготовки. Дмитро поступився лише місцевому гонщику Володимиру Козловському та завоював срібло. Вікторія Пархомюк серед юніорок також друга, а Ірина Слободян завоювала бронзову медаль серед жінок. Не підпустили до п’єдесталу суперниць наші наймолодші дівчата – Наталія Сафронюк – золото, Марина Калинюк – срібло, Христина Ганжук – бронза чемпіонату України.

Збірна велосипедистів після змагань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую