ye-logo.v1.2

РК «Поділля» вперше зіграє вдома і одразу в західноукраїнському дербі

Спорт 3126
13 травня Поділля та Сокіл зіграють на хмельницькому стадіоні
13 травня Поділля та Сокіл зіграють на хмельницькому стадіоні. Фото: з архіву

Вже цієї неділі відбудеться перший домашній матч для хмельницьких регбістів.

Хмельницький регбійний клуб «Поділля» вперше у цьому сезоні чемпіонату України з регбі-15 в Суперлізі проведе свій матч в рідних стінах. Станеться це 13 травня на спорткомплексі «Поділля», коли в гості до хмельничан завітає львівський «Сокіл».

«Поділля» ще в першому турі мало грати вдома проти київського «Антареса», але через завантаженість центрального стадіону в Хмельницькому гру перенесли в Києві. «Ми домовилися з киянам, що спочатку зіграємо в них, а вже потім у нас», - каже президент федерації регбі в Хмельницькій області Олег Плахотнюк. Матч у столиці хмельницькі регбісти виграли, а потім… поступилися в Харкові чемпіону України «Олімпу». І ось, тепер гра вдома.

Поєдинки проти львівського «Сокола» прийнято називати західноукраїнським дербі. Адже матчі хмельничан проти львів’ян завжди носили принциповий характер, оскільки обидва клуби вважають найсильнішими на заході України. Принциповості додає й те, що на данний момент команди ділять друге й третє місця в турнірній таблиці Суперліги.

Гра між «Поділлям» та «Соколом» розпочнеться 13 травня (неділя) о 14.00. Вхід на стадіон вільний. Ну, а для тих, хто не зможе відвідати цей матч, на сайті «Є» буде прямий ефір.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую