ye-logo.v1.2

Прямий ефір футбольного матчу «Агробізнес» - «Буковина»: чи здобудуть господарі достроково перше місце?

Спорт 9987

Сьогодні у Волочиську відбудеться матч 26 туру чемпіонату України в другій лізі групи «А».

«Агробізнес» повертається на рідний стадіон «Юність». І в гості до волочиської команди завітає чернівецька «Буковина», яка з 28 очками посідає остей місце в турнірній таблиці. «Агробізнес» же продовжує очолювати групу «А» і, в разі перемоги над «Буковиною» достроково посяде перше місце.

Утім, в тренерському штабі, схоже, не думають про дострокове здобуття чемпіонства в групі, а просто налаштовують свою команду на перемогу. Адже, яка каже наставник команди Андрій Донець, у клуба завдання вигравати в усіх поєдинках, незважаючи на їхню значимість.

Сьогодні, 12 травня, за «Агробізнес» може дебютувати екс-футболіст київського «Динамо-2», теофіпольчанин Сергій Шевчук. Атакуючий півзахисник, який з 2014 по 2017 роки грав у Прибалтиці та Білорусі, нещодавно став гравцем волочиської команди. Повернулися з табору студентської збірної України й Дмитро Юхимович, Іван та Микола Когути, Сергій Чернобай, які також можуть зіграти проти «Буковини». Натомість через перебір жовтих карток не зіграє Андрій Кухарук.

Чернівчани ж ще більше за господарів відчуватимуть кадрові проблеми. Адже одразу троє гравців «Буковини» - Ігор Бойчук, Ладік Мелконян та Даніел Раулюк не зіграють через дискваліфікацію.

Отож, прямий ефір матчу «Агробізнес» - «Буковина» дивіться на сайті «Є» 12 травня о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую