ye-logo.v1.2

Регбі. «Поділля» вдома впевнено здолало «Сокіл» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 8713

У західноукраїнському дербі сильнішими виявилися хмельничани.

Відбулися матчі 3 туру чемпіонату України з регбі-15 серед команд Суперліги. Хмельницьке «Поділля» свій матч проти львівського «Сокола» проводило в рідних стінах, а ті, хто не зміг завітати на гру, мали можливість спостерігати в прямому ефірі за тим, як хмельничани перемагають львів’ян.

Поєдинок виправдав сподівання прихильників РК «Поділля». Хмельничани з перших хвилин почали активно атакувати і доволі швидко заробили перші 5 очок. Гості ж ніяк не могли дійти до залікової зони «Поділля». Утім, у першому таймі реалізували штрафний. Але… рахунок на табло тоді вже був 18:3.

Регбісти "Поділля" доволі швидко відкрили рахунок у грі.

Гравці у зеленій формі намагалися стримати атаки "Поділля".

Після перерви господарі поля продовжили свої атаки, які раз за разом втілювалися в занесені спроби. Щоправда, гравці «Сокола» намагалися стримати хмельничан. Утім, зробити це було не легко. «Поділля» довело матч до логічного завершення, вигравши з рахунком 54:3.

Не обходилося у матчі "Поділля" з "Соколом" і без пошкоджень.

Після трьох турів у Суперлізі продовжує лідирувати харківський «Олімп», який виграв усі матчі. «Поділля» з двома перемогами та однією поразкою посідає друге місце, а київський «Антарес» - третє. «Сокіл» поки без перемог, а тому й перебуває на четвертому місці.

Свій наступний матч хмельничани проведуть у Львові 26 травня, де знову зіграють із «Соколом».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую