ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Случ»: останній спаринг перед новим сезоном (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3087

Хмельничани зіграли товариський матч проти красилівського клубу.

Для «Поділля» це був завершальний контрольний матч перед новим чемпіонатом України в другій лізі. Попереду – матч на Кубок України 18 липня в Хмельницькому проти запорізького «Металурга», а потім, 22 липня, гра в першості на виїзді проти рівненського «Вереса».

Саме матч проти «Вереса» змінив підготовку «Поділля» до сезону. Адже сьогодні, 11 липня, хмельничани планувати зіграти контрольну гру з рівнянами, але ті відмовилися, як дізналися календар матчів у другій лізі.

Із красилівським «Случем» також планували грати. Щоправда, дублюючим складом. Утім, враховуючи усі зміни в підготовці, наставник хмельничан Віталій Костишин у матчі з красилівчанами задіяв не лише молодь, а й гравців основи. Переглянув і потенційних новачків.

Відзначимо, що й лідер обласної першості з футболу приїхав до Хмельницького не найсильнішим складом. Причина – чимало футболістів у відпустках, адже в обласній Прем’єр-лізі нині перерва.

«Поділля» та «Случ» зіграти три тайми по 30 хвилин. І в кожному з них були забиті голи.

Футболістам "Случа" було не легко діяти в захисті.

Вже на початку зустрічі, після навісу з кутового Олександра Музичука, рахунок у грі відкрив капітан «Поділля» Сергій Швець. Потім господарі поля створили ще ряд моментів, але не реалізували їх. Утім, на першу перерву пішли за рахунку 2:0 – забив Музичук.

Віктор Шевченко відіграв за "Поділля" у перші 30 хвилин матчу.

Були у матчі "Поділля" - "Случ" і гравці, які приїхали в Хмельницький на перегляд.

У другому таймі склад «Поділля» змінився. Але гра – ні. Хмельничани продовжували атакувати ворота суперника. Як результат – ще один гол. Цього разу відзначився Кирило Бабак.


Кирило Бабак став автором третього голу в ворота "Случа".

Артем Романюк записав на свій рахунок гольовий пас.

Та «Случ» отримав непоганий шанс «розмочити» рахунок, заробивши пенальті. Утім, граючий тренер команди Лев Сергеєв його не реалізував, пробивши повз ворота.

Алішер Якубов вийшов на заміну замість Артема Гайдаша.

Ян Морговський загострював гру "Поділля"  на лівому фланзі.

У третьому таймі гра була, здебільшого, рівною. Можливо, через те, що в складі «Поділля» вийшло чимало юних футболістів. І «Случу» вдалося забити бодай гол престижу. Відзначився Владислав Осацький. Більше голів у цьому матчі не було. «Поділля» виграло 3:1.

«11 липня ми проведемо двосторонню гру, - каже головний тренер хмельничан Віталій Костишин. – А далі готуватимемося до першого офіційного матчу в сезоні проти «Металурга». Сподіваюся, що 18 липня на стадіоні «Поділля» у нас буде 12 гравець – наші вболівальники».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую