ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Чайка»: реалізуй два моменти і було б значно краще (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3420

Хмельничани зіграли свій домашній поєдинок чемпіонату України в другій лізі групі «А».

Для «Поділля» цей матч став другим на домашній арені. Перший, проти ужгородського «Минаю», хмельничани програли, а тому вболівальники очікували, що їхня команда сьогодні нарешті потішить їх позитивним результатом. На виїзді ж одну гру виграли, ще одну звели внічию. Настав час здобувати очки і вдома.

«Чайка» з Петропавлівської Борщагівки Київської області, яка в цьому сезоні дебютує в другій лізі, вже змогла один виїзний поєдинок завершити на власну користь. У першому турі гості виграли в Чернівцях у «Буковини», а тому, схоже, були не проти вивезти очки й з Хмельницькому. І на початку гри кияни були доволі небезпечними. Щоправда, їхні атаки хоч і завершувалися ударами по воротами Сергія Дворника, але перед цим фіксувався офсайт.

Арбітри матчу "Поділля" - "Чайка" та капітани команд.

Ніхто в матчі не хотів поступатися.

А ось «Поділля» свій перший шанс відкрити рахунок отримало на 7 хвилині. Та удар Олександра Музичка повз неточним. Ще через 5 хвилин ударом повз ворота «відзначився» Андрій Ліповуз.

На 23 хвилині мега момент не реалізував Віктор Шевченко. Артем Романюк своїм пасом із власної половини поля вивів півзахисника «Поділля» віч на віч із голкіпером «Чайки». А Віктор пробив прямо в руки Богдана Савчука, який в сезоні 2016-2017 років грав за хмельницький клуб.

Олександр Музичук "розривав" лівий фланг оборони "Чайки".

Яна Морговськог оінколи стримували на межі фолу.

Гості також мали шанс забити на 26 хвилині. Але удар Володимира Тименка був неточним. «Поділля» продовжувало шукати щастя біля воріт свого екс-голкіпера, але… заключного удару не вистачало.

Після перерви на 50 хвилині «Чайку» від голу, після удару Яна Морговського, врятував Савчук. А потім… гості на хвилин 10 заволоділи ініціативою та просто притиснули «Поділля» до їхніх воріт. Навіть могли забити та хмельничан врятував Дворник.

Артем Гайдаш вперше вийшов у стартовому складі "Поділля".

Утім, згодом господарі поля знову взяли м’яч під власний контроль. Утім, проблема з заключним пасом чи ударом залишалася. А, якщо і вдавалося щось, то на місці був Савчук.

Ще один шанс забити «Поділля» мало на 80 хвилині. Але Ян Морговський з метрів восьми пробив не сильно, тому голкіпер «Чайки» приборкав м’яч без проблем. Та найкращий момент був у Музичука на 89 хвилині матчу. Морговський своїм пасом вивів Олександра на побачення з Савчука, але півзахисник «Поділля» пробив повз ворота.

Олександр Воловик надійно зіграв у захисті "Поділля".

Андрій Ліповуз традиційно зіграв у центрі півзахисту "Поділля".


Алішер Якубов вийшов на заміну замість Гайдаша на 65 хвилині.

У підсумку матч так і завершився з рахунком 0:0. Після гри тренери обох команд говорили про те, що в них неоднозначні відчуття. Наче не виграли, але і не програли. А перемогти хотіли як хмельничани, так і кияни.

"Поділля" могло виграти в "Чайки", але... на табло нулі.

Свій наступний матч «Поділля» зіграє 18 серпня в Вінниці проти «Ниви». У Хмельницькому ж команда гратиме 26 серпня, коли прийматиме іншу «Ниву» - з Тернополя.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую