ye-logo.v1.2

Футбол. Клуби Хмельниччини зіграли свої матчі – результати різні

Спорт 1989
Волочиський Агробізнес здобув заліковий бал на виїзді в матчі проти Балкан
Волочиський Агробізнес здобув заліковий бал на виїзді в матчі проти Балкан. Фото: fcbalkans.com.ua

Одні виграли, інші програли, а хтось і внічию зіграв.

Минулий вік-енд видався щедрим на футбольні поєдинки. Адже одразу три клуби області провели свої матчі в різних чемпіонатах України.

У першій лізі волочиській «Агробізнес» грав на Одещині в селищі Зоря проти «Балкан». Перед цим поєдинком команда Андрія Донця поповнилася двома півзахисниками, які вийшли зі стартових хвилин у звітному матчі. Так, гравцями «Агробізнеса» стали Євген Зарічнюк (екс-гравець полтавської «Ворскли», МФК «Миколаїв» та луцької «Волині») та Олександр Цибульник (екс-футболіст київського «Динамо-2», «Черкаського Дніпра», ізраїльського «Хапоеля» та білоруського «Динамо»).

Матч видався доволі важким для обох команд. Моменти для взяття воріт були як в одної, так і в іншою. Та голів у грі не було. «Думаю, нічия – закономірна, - після матчу сказав головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. - Задоволений, що команда витримала темп і в деяких моментах навіть переважала суперника».

Команда з Волочиська тепер має в своєму активі три очки та посідає 13 місце в турнірній таблиці. Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 16 вересня. Цього дня в Волочиську прийматимуть «Інгулець» із Петрова, який йде на 5 сходинці.

А хмельницьке «Поділля» в другій лізі вдома приймало «Черкащину-Академію». Відкривши рахунок на 14 хвилині, коли відзначився Андрій Муляр, хмельничани не змогли втримати свою перевагу. Гості зрівняли рахунок на 35 хвилині, а вже на 90-ій… забили й переможний гол. «Мені подобається, як грає команда, але в кожній грі хтось «випаде», хтось вигадає дитячу помилку, через яку втрачаємо результат», - після гри сказав наставник «Поділля» Віталій Костишин.

Отож «Поділля» після 8 матчів продовжує посідати останню сходинку з шістьма очками. 16 вересня команда гратиме на Івано-Франківщині проти лідера – ФК «Калуш».

У чемпіонаті України серед аматорів СК «Хмельницький» грав в Острозі Рівненської області проти «Кобри» і… хмельничани здобули першу перемогу в сезоні. На голи Мамедова та Шморгуна господарі відповіли лише одним влучним ударом екс-гравця хмельницької команди Бегашова. Отож, СК «Хмельницький», вигравши 2:1, набрав вже чотири очки та посідає 9 місце. Свій наступний матч команда проведе вдома 23 вересня проти чортківського «Кристалу».

Читайте також: Волейбол. У Хмельницькому завершився Кубок «Новатора»
Хмельничани – чемпіони та призери відкритого Кубку Європи з кіокушинкай карате
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую