ye-logo.v1.2

Олександр Педан у Хмельницькому: стадіон, «обнімашки» та спорт (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 6561

На спорткомплексі «Поділля» відбувся спортивний фестиваль школярів «JuniorZ».

Відомий телеведучий, хмельничанин Олександр Педан відвідав рідне для себе місто. На центральному стадіоні він провів спортивний фестиваль школярів «JuniorZ», участь в якому взяли сотні учнів міста.

Склалося враження, що чимало учнів прийшли не стільки для участі в змаганнях, скільки побачити самого Педана. Тому й не дивно, що його появи на сцені викликали чималий ажіотаж. Учні знімали промову ведучого на відео, фотографували, намагалися зробити селфі.

Перед тим, як на сцені з'явився Олександр Педан, глядачі побачили виступ мажореток.

Олександр Педан, в свою чергу, розповів, що дуже скучив за рідним Хмельницьким. «Я в дитинстві мріяв грати на цьому стадіоні, - розповідав Олександр. – А у вас є така можливість сьогодн!».

Олександр Педан завітав до свого рідного міста Хмельницького.

Нагадаємо, проект Олександра Педана, який він в лютому презентував у Хмельницькому, спрямований на впровадження та популяризації новітнього підходу до уроків фізкультури. Вчителі фізкультури відтепер можуть викладати окрім традиційних видів спорту, ще й петанк, чирлідинг, фризбі, самбо, хортинг, аеробіку, флорбо, бадмінтон тощо. І сьогодні представникам усіх 32 шкіл Олександр Педан разом із міським головою Хмельницького Олександром Симчишиним вручили сертифікати на обладнання та інвентар для занять новими видами спорту. З міського бюджету на які витратили 50 тисяч гривень. Та, як заявив Олександр Педан, він зібрав ще майже 20 тисяч гривень, які також підуть на інветар на школи Хмельницького.

Діти знімали ведучого Педана на свої гаджети.

Утім, під час вручення сертифікатів два Олександри (мер та ведучий) домовилися – Симчишин вручає, Педан – обнімає. Та, коли від якоїсь школи виходила не дівчинка, а хлопчик, ведучий казав: «Вибач, малий, але я з хлопцями не обнімаюся, тому давай потисну руку».

Хмельницьким школам вручили сертифікати на інвентар та обладнання для різних видів спорту.

Звісно, все відбувалося в жартівливій та веселій атмосфері. Після чого провели і зарядку. Підлітки танцювали, повторючи на Педаном. Ну, а далі, власне, самі змагання.

Олександр Педан провів зарядку в танцювальній формі.

Перед початком змагань Олександр Педан пояснював усім правила та принципи ігор проекту «JuniorZ».

Декілька локацій з 8 видів спорту, понад 600 учасників із 32 шкіл. Декілька годинне свято позаду. Олександр Педан поїхав далі. А діти… завтра до школи. І, не виключено, що на уроках фізкультури они продовжать грати у фрізбі, петанк, регбі чи бадмінтон.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую