ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» зійшлися між собою (ФОТО)

Спорт 3511
Попереду на Поділля та Агробізнес офіційні матчі в чемпіонатах України
Попереду на Поділля та Агробізнес офіційні матчі в чемпіонатах України. Фото: автора

Дві професійні команди Хмельниччини провели спаринг.

Незважаючи на те, що чемпіонатах України в першій та другій лігах триває першість, хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» вирішили зіграти товариський матч. Дещо несподівано, якщо зважити на те, що вже 16 вересня на команди очікують чергові офіційні матчі: «Поділля» на Івано-Франківщині проти ФК «Калуш», «Агробізнес» у Волочиську проти «Інгульця».

Утім, наставники обох клубів пояснили, чому домовилися провести цей контрольний спаринг. По-перше, переглянути як резерв, так і дати можливість отримати ігрову практику тим футболістам, які рідко з’являються в офіційних матчах. По-друге, переглянути потенційних новачків, які були як у складі «Агробізнеса», та і «Поділля».

Артем Гайдаш (ліворуч) та Роман Гагун (праворуч) рідко виходять у стартовому складі "Поділля" та "Агробізнеса" відповідно, а тому зіграли в спарингу зі стартових хвилин.

Відзначимо, що в складі хмельничан зіграли не лише футболісти, які рідко виходять на поле, а й гравці «основи». Насамперед центральний захисник Сергій Швець та нападник Алішер Якубов. Утім, були і молоді футболісти з команди U-19.

Артем Панасенков (ліворуч) проти Андрія Дубчака (праворуч).

У «Агробізнеса» ж, по суті, з «основи» був лише Андрій Кухарук. Решта – гравці на перегляді та ті, котрі інколи з’являлися в офіційних матчах першої ліги.

І хоч результат, кажуть, у товариських матчах – не головне, але реакція футболістів обох команд на нереалізовані моменти свідчила про те, що і «Поділля», і «Агробізнес», прагнули перемоги.

У складі "Поділля" та "Агробізнеса" зіграли гравці, які приїхали на перегляд.

Алішер Якубов у першому таймі міг забити, але "Агробізнес" врятував Сергій Чиж.

Щодо потенційних новачків, то наставники команд не акцентували увагу на прізвищах цих футболістів, мотивуючи тим, що лише переглядають їх. Якщо підійдуть, тоді візьмуть їх в команду і, відповідно, всі дізнаються про них. Утім, в складі «Агробізнеса», до прикладу, можна було впізнати екс-гравця стрийської «Скали» Петра Намуйленка, а в «Поділлі» - екс-голкіпера ФК «Суми» Анатолія Старущенка.

Біля воріт "Поділля" також виникали моменти.

У матчі "Поділля" - "Агробізнес", попри статус товариського, гравцям було що доводити.

Микола Когут загострював гру "Агробізнеса" на лівому фланзі.

Сам матч не став щедрим на гольові моменти. Щоправда, голи могли влетіти як в одні, так і в інші ворота. Утім, інколи реалізація «шкутильгала» в гравців обох клубів, а інколи свою роботу виконували голкіпери команд – Анатолій Старущенко та Сергій Чиж.

У підсумку товариська зустріч «Поділля» із «Агробізнесом» на хмельницькому стадіоні «Локомотив» завершилася внічию 0:0.

"Поділля" - "Агробізнес" - несподіванний спаринг.

Сергій Швець (у білому) хоч і має ігрову практику в "Поділлі", але зіграв і проти "Агробізнеса".

У матчі "Поділля" - "Агробізнес" так і не виявили переможця.

Отож, вже 16 вересня ці команди зіграють свою чергові матчі в другій та першій лігах відповідно. Нагадаємо, «Поділля» - в Калуші, «Агробізнес» - у Волочиську. Відзначимо, матч «Агробізнес» - «Інгулець» 16 вересня розпочнеться о 17.00 і він транслюватиметься в прямому ефірі на сайті «Є».

До теми: Футбол. Клуби Хмельниччини зіграли свої матчі – результати різні
Читайте також: Волейбол. У Хмельницькому завершився Кубок «Новатора»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую