ye-logo.v1.2

Заїзд на 100 кілометрів: у Хмельницькому відбудеться веломарафон

Спорт 2181
Стартуватимуть велосипедисти з Дендропарку, що у мікрорайоні Виставка
Стартуватимуть велосипедисти з Дендропарку, що у мікрорайоні Виставка. Фото: з архіву

Реєстрація обов'язкова.

У неділю, 30 вересня, в обласному центрі відбудеться веломарафон «Хмельницька сотка». Дистанцію у сто кілометрів долатимуть як роверисти аматори, так і професіонали. Організатор змагань, голова ГО «Критична маса» Віталій Поліщук розповідає, що змагатимуться учасники у різних вікових категоріях - 18-29, 30-39, 40-49, 50- 60+.

««Хмельницька сотка» - це веломарафон на 100 кілометрів. Планували дистанцію ще на 50 кілометрів, але не знайшлось охочих, тому ми її не проводимо. Онлайн, наразі, зареєструвалось 60 осіб. Дореєстрація буде уже на старті в Дендропарку 8.00 до 9.00 години, в неділю. Після того ми стартуємо», - каже Віталій Поліщук.

За його словами, всі учасники проїдуть сотню кілометрів. З Дендропарку крутитимуть педалі по Старокостянтинівському шосе до повороту на село Тиранівка, далі Аркадівці, Меджибіж, Шрубків. Там велосипедисти розвернуться і поїдуть назад тією дорогою. Перших фінішерів чекають орієнтовно в 12.00 годині в Дендропарку.

«Нагородження відбуватимете по категоріях. Усі, хто приїде на фініш, отримає медаль фінішера, для призерів – різноманітне велоспорядження», - додав Віталій.

Участь у «Хмельницькій сотці» платна. Організатори пояснюють, щоб втілити у життя такий захід потрібні чималі фінансові витрати на канцелярію та інше. Окрім того, для учасників працюватимуть три контрольні пункти на маршруті, де буде перекус та вода. На фініш – обід. Вартість – 300 гривень. Умови реєстрації пояснять волонтери уже 30 вересня на старті .

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую