ye-logo.v1.2

Футбольний вік-енд: жодній з команд із Хмельниччини не пощастило

Спорт 2045

Зіграні чергові матчі в чемпіонатах України.

Ні волочиському «Агробізнесу», ні хмельницькому «Поділлю», ні СК «Хмельницький» не вдалося зачепитися за очки в поєдинках у тих першостях України, в яких вони виступають. Не змогли здобути залікові бали й футзалісти «Сокола»…

У футзальній «Екстра-лізі» «Сокіл» зіграв на Дніпропетровщині проти «Титана» з Покровського. І в цьому матчі все вирішив один гол, який влетів у ворота хмельничан. «Титан» переміг 1:0, а «Сокіл» зазнав першої поразки в чемпіонаті. Вже 6 жовтня хмельничани вперше у новому сезоні зіграють вдома. В гості до хмельничан приїде київський «Хіт».

А в першості аматорів в групі «1», де виступає СК «Хмельницький», пройшли матчі 9 туру. Хмельничани грали на Рівненщині проти ФК «Малинськ». І… програли 6:2. Свій наступний поєдинок хмельничани проведуть 7 жовтня, коли в Хмельницькому прийматимуть «Агрон» з Тернопільщини.

Програли і обидва представники Хмельниччини в Професійній футбольній лізі. Хмельницьке «Поділля» свій матч у другому дивізіоні проводило на Закарпатті проти лідера першості ФК «Минай». Хмельничани могли розраховувати хоча б на нічию, якби не прикрий автогол Владислава Греся на 73 хвилині матчу. Він і вирішив долю поєдинку – «Минай» переміг 1:0. Вже 6 жовтня хмельничани на СК «Поділля» зіграють матч 12 туру проти житомирського «Полісся».

А ось волочиський «Агробізнес» вдома приймав «Колос» з Ковалівки. Цей поєдинок сайт «Є» транслював у прямому ефірі. Ключовим момент матчу став епізод на 29 хвилині, коли арбітр Роман Блавацький зі Львова вилучив капітана «Агробізнеса» Ігоря Курила. Господарям тривалий час вдавалося вменшості зберігати свої ворота «сухими», аж поки на 74 хвилині в їхні ворота не призначили пенальті, яке реалізував Олександр Поздеєв. А під завісу поєдинку «Колос» забив ще два голи – обидва на рахунку Дениса Костишина. Отож, 0:3. Свій наступний матч команда з Волочиська проведе 6 жовтня в Миколаєві.

До вашоъ уваги огляд матчу «Агробізнес» - «Колос» не лише з голами, а й спірними моментами:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую