ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Хіт»: понад півсотні ударів, голи та вилучення (ФОТО)

Спорт 2715
Київський Хіт виграв у Хмельницькому в Сокола з рахунком 4:1
Київський Хіт виграв у Хмельницькому в Сокола з рахунком 4:1. Фото: автора

Хмельницька команда зіграла свій матч третього туру «Екстра-ліги».

Для хмельницького «Сокола» матч проти київського «Хіта» став першим у новому сезоні вдома. А тому зала спорткомплексу Нацполіції була заповнена. Утім, глядацька підтримка не допомогла команді здобути бодай один бал. Утім, по грі «Сокіл» ажніяк не заслуговував на поразку.

Вже на 5 хвилині матчу хмельничани провели свою першу гостру атаку, яка завершилася потужним ударом Артура Подлюка. Але голкіпер киян Євген Іваняк накрив м’яча з другої спроби. Ще через 5 хвилин виник схожий епізод із таким же завершенням. Гості одразу ж відповіли небезпечним ударом екс-гравця хмельницького «Сокола» Олександра Педяша – Богдан Чех впорався з ударом.

"Сокіл" - "Хіт": матч у Хмельницькому.

У поєдинку "Сокола" та "Хіта" було багато боротьби.

Та на 13 хвилині поєдинку «Сокіл» міг розраховувати на те, що отримає шанс на пробиття пенальті. М’яч у штрафному майданчику влучив гравцю «Хіта» в руку, а потім він його вибив. Утім, арбітри показали, що все в межах правил. Це викликало обурення як у тренерів та гравців «Сокола», так і трибун. А «Хіт», тим часом, провів контратаку та заробив кутовий. Подача і Андрій Борсук влучно пробив по воротах Чеха – 0:1.

Владислав Щербань зіграв лише в першому таймі, оскільки отримав пошкодження.

Надалі всі спроби «Сокола» відігратися були марними. Або удари летіли повз ворота киян, або надійно грав Іваняк.

Статистика першого тайму:
«Сокіл» - 20 ударів (10 у площину)
«Хіт» - 12 ударів (6 у площину)

Після перерви гості могли збільшити свою перевагу, але Орест Боргун, вийшовши віч на віч із Чехом, не зміг переграти голкіпера «Сокола». А ось на 25 хвилині матчу Андрій Хамдамов пробив зльоту і відновив рівновагу в рахунку 1:1.
На 32 хвилині хмельничани, захопившись атаками, пропустили контр випад гостей, який завершився пасом Журби на Педяша та другим голом – 1:2.

Андрію Хамдамову час від час діставалося по ногах.

За таких обставин «Соколу» знову потрібно було відіграватися. І за шість з половиною хвилин до завершення матчу наставник хмельничан Роман Ковальчик пішов на ризик – оголовши власні ворота, в атаку пішов Богдан Чех. Гра з п’ятим могла завершитися успіхом на 35 хвилині, якби не відмінна гра Іваняка, який врятував «Хіт» після удару Подлюка.

Артур Подлюк не дограв матч до кінця, оскільки був вилучений на 35 хвилині.

А далі… За чотири хвилини до фінальної сирени господарі залишилися в меншості – червону картку отримав Подлюк. Кияни чисельну більшість змогли реалізувати за хвилину – забив Орест Боргун. Ну, а крапку в матчі поставив Сергій Журба, який за вилину і шість секунд до завершення матчу вразив порожні ворота хмельничан. Отож, 1:4.

Гра з п'ятимне принесла "Соколу" бажаного результату.

Статистика другого тайму:
«Сокіл» - 11 ударів (7 у площину)
«Хіт» - 14 ударів (7 у площину)

Після трьох матчів у «Сокола» 3 очки. Свій наступний поєдинок хмельничани проведуть 13 жовтня в Львові, де зіграють проти «Енергії».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую