ye-logo.v1.2

Волейбол. Жіночий «Новатор» стартує в Кубку, чоловічий - дізнався суперників

Спорт 2062
Волейболістки Новатора в Житомирі посперечаються за вихід до наступного раунду Кубку України з трьома клубами, один із яких - із Тернополя. Команда, яку хмельничанки вже обігрували в Суперлізі
Волейболістки Новатора в Житомирі посперечаються за вихід до наступного раунду Кубку України з трьома клубами, один із яких - із Тернополя. Команда, яку хмельничанки вже обігрували в Суперлізі. Фото: з архіву

Сьогодні хмельничанки розпочнуть свою кубкову ходу.

У Житомирі жіночий волейбольний клуб із Хмельницького «Новатор» позмагається за вихід до наступного етапу Кубка України, зігравши три поєдинки.

Вже сьогодні, 19 жовтня, о 15.00 хмельничанки зіграють проти «Білозгар-Медуніверситет», команди, з якою наступного тижня в Хмельницькому гратимуть у Суперлізі. Завтра, 20 жовтня, о 17.00 «Новатор» гратиме проти господинь майданчику, команди вищої ліги ВК «Полісся». В заключний день першого етапу Кубка України 21 жовтня об 11.00 хмельничанкам протистоятиме «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» із Тернополя.

А ось чоловічий «Новатор» сьогодні та завтра зіграє свої матчі в Суперлізі проти вінницького «Серця Поділля». Напередодні ж команда дізналася суперників у Кубку України. «Гратимемо в групі з чотирьох команд, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Усі наші суперник – команди вищої ліги. Це харківський «Локомотив ХДВУФК №1», «Житичі» з Житомира та ВСК «МХП-Вінниця». До наступного раунду пройдуть два клуби, тому ми просто зобов’язані проходити далі». Відзначимо, що матчі пройдуть у Тростянці Вінницької області 2-4 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую