ye-logo.v1.2

Футзал. Хмельничани втратили очки за чотири секунди до сирени

Спорт 2037
Гол Чеберяка приніс "Інбеву-НПУ" перемогу за чотири секунди до фінальної сирени
Гол Чеберяка приніс "Інбеву-НПУ" перемогу за чотири секунди до фінальної сирени. Фото: автора

«Сокіл» в рідних стінах поступився команді з Житомира та Києва.

У гості до хмельницької команди завітав «Інбев-НПУ», який представляє два міста – Житомир та Київ. Це був перший матч другого кола чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі». У першому колі, нагадаємо, «Сокіл» у Житомирі виграв 6:1. Цього ж разу, хмельничани програли.

Господарі майданчику вже на п’ятій хвилині матчу могли відкрити рахунок у грі, але «Інбев-НПУ» після удару Владислава Щербаня, врятувала стійка. А вже за 10 хвилин рахунок на табло був змінений. Забили гості. Автором голу став Євген Яблонько, який за мить до цього вийшов на паркет замість травмованого Максима Войтка.

Андрій Хамдамов створював напругу біля воріт "Інбев-НПУ".

Хмельничанам до завершення першого тайму так і не вдалося відігратися. А ось на початку другої двадцятихвилинки… Команди зіграли лише 52 секунди і Артур Подлюк вразив ворота гостей, встановивши рахунок 1:1.

Владислав Щербань мав шанс забити гостям, але... то стійка завадила, то Біров.

Артур Подлюк "стріляв" по воротам суперника з різних дистанцій.

Та майже за сім хвилин до завершення матчу в ворота «Сокола» був призначений пенальті, який реалізував Євген Смоловик. Мінімальна перевага в рахунку «Інбев-НПУ» трималася до останньої хвилини. І за 26,5 секунди до завершення матчу гості вшосте порушили правила, а тому в їхні ворота був призначений десятиметровий удар. Його і реалізував Артур Подлюк – 2:2.

У матчі "Сокола" з "Інбев-НПУ" було багато позиційної боротьби.

Артур Подлюк оформив дубль, але це не домогло "Соколу" здобути нічию.

Матч, можливо, так і завершився б внічию. Але… За чотири секунди до фінальної сирени «соколята» біля власних воріт «упустили» Максима Чеберяка, який свій шанс не змарнував, забивши третій гол у ворота Богдана Чеха. Отже, «Інбев-НПУ» переміг 3:2.

У наступному турі, матчі якого заплановані на 22 грудня, «Сокіл» знову гратиме в Хмельницькому. Цього разу прийматиме «Титан» із Покровського, який посідає шосте місце. Хмельничани ж йдуть сьомими, відстаючи від команди з Дніпропетровщини на два бали.

Свій наступний матч "Сокіл" проведе в Хмельницькому 22 грудня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую