ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор» - «Волинь»: десять емоційних партій (ФОТО)

Спорт 3485
Хмельницький Новатор провів два п
Хмельницький Новатор провів два п'ятисетові матчі, які принесли команді три залікові очки . Фото: автора

Хмельничанка вдома двічі зіграли з командою з Луцька.

 У гості до «Новатора» завітав срібний призер минулорічного чемпіонату «Волинь-Університет-ОДЮСШ». І ці два матчі у жіночій Суперлізі можна назвати окрасою восьмого туру. Хоча це і не дивно, адже грали команди, які посідають третє та четверте місця в турнірній таблиці.

Перший матч став доволі запеклим. Волинянки, вигравши дві партії з рахунками 25:19 та 25:14, здавалося, переможуть і в матчі. Адже їм необхідно було виграти й третій сет. Утім, волейболісти «Новатора» проявили справжній характер і створили щось неймовірне. Вигравши третій сет з рахунком 25:16, хмельничанки боролися до останнього і в наступній партії. А вона видалася затяжною. Та головне – переможною для господарок майданчику – 27:25.

Отож, долю переможця поєдинку вирішували в п’ятому сеті. Рахунок 8:2 на користь гостей і, здавалося, що перемога буде з ними. Але хмельничанки знову «увімкнулися» і не лише відігралися, а й вирвали перемогу з рахунком 17:15, а разом із нею і «вікторію» в матчі за рахунком 3:2.

Другий матч також став доволі цікавим і безкомпромісним. Емоції ж «зашкалювали» з самого початку.

Хмельничанки (у білій формі) в першосмі сеті просто не залишили шансів команді з Луцька.

Інна Деніна в другому матчі проти "Волині" принесла "Новатору" 16 очок.

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Волейболістки «Новатора» з першого ж розіграшу почали набирати очки. І на табло було навіть 14:4 на користь хмельничанок. Гості ж нервували, у них мало що виходило. Утім, їм вдалося дещо відігратися. Але дівчата Олексія Колісецького близько суперниць не підпускали. А за рахунку 18:11 ледь не сталося скандалу. Наставник «Волині» Богуслав Галицький наказав своїй команді залишити межі майданчика, після того, як в одному з розіграшів, на думку гостей, арбітри не побачили порушення правил з боку хмельничанок. Хвилина-дві, емоції вщухли, і гості повернулися до гри, а тому матч продовжився.

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Валерія Нудьга (№2) із 22 набраними очками стала найрезультативнішою в матчі проти "Волині-Університет-ОДЮСШ".

Ну, а перший сет хмельничанки довели до логічного завершення, вигравши 25:16.

У другій партії глядачі очікували на подібну гру «Новатора», але… У господинь щось пішло не так. Помилки на прийомі, невдалі атакувальні дії тощо. Натомість волинянки доволі швидко почали йти у відрив. Як наслідок, «Волинь-Університет-ОДЮСШ» виграв цей сет 25:13.

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Хмельничанки, як завжди, були доволі емоційними.

Третій сет знову став тріумфом для гостей. Щоправда, не з такою відчутною перевагою. Волинянки виграли 25:19 і знову опинилися за крок від перемоги в матчі.

Любов Ужва була доволі резульаттивною в атаці волинської команди.

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

«Новатора» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ».

Та хмельничанки аж ніяк не хотіли поступатися. Вже на самому старті «Новатор» зароби чотири очки і Галицькому довелося брати тайм-аут, після якого його команда зрівняла рахунок. Та після цього господині майданчику знову пішли у відрив у 4-5 очки. Цей «гандикап» їм вдалося утримувати протягом усього сету, який звели на свою користь – 25:19.
П’ята партія пройшла в рівній боротьбі, і лише перед зміною маданчиків гостям вдалося заробити два очки, які, мабуть, і стали вирішальними – 8:6. Помінявшись майданчика, волинянки продовжили набирати очки. Як наслідок, виграли сет 15:12 і сам матч 3:2.

Волинські волейболістки святкують перемогу в другому матчі.

Отож, команди в цих матчах заробили по три бали і підтвердили тезу, що недаремно їх вважають претендентками на медалі нинішнього чемпіонату.

Тепер Суперліга йде на канікули. Свої наступні матч хмельничанки проведуть вже 18-19 січня. «Новатор» гратиме в Тернополі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую