ye-logo.v1.2

Футзал. У «Матчі зірок» візьме участь один хмельничанин

Спорт 2233
Андрій Хамдамов став єдиним гравцем хмельницького "Сокола", якого викликали на "Матч зірок" із футзалу
Андрій Хамдамов став єдиним гравцем хмельницького "Сокола", якого викликали на "Матч зірок" із футзалу. Фото: з архіву

Сьогодні у Львові вперше проведуть футзальне шоу.

Поки в чемпіонаті України з футзалу в «Екстра-лізі» пазуа, пов'язана з новорічно-різдвяними святами, Асоціація футзалу України 27 грудня проведе перший в історії «Матч зірок». Склад учасників команд визначали вболівальники, але рішення, кого з гравців викликати на таке шоу, приймали вже тренери команд.

Отож, сьогодні о 18.30 у Львові на майданчику палацу спорту «Галичина» вийдуть збірні «Півдня» (тренер Максим Павленко) та «Півночі» (тренер Валерій Легчанов). 

Максим Павленко в цьому поєдинку може задіяти воротарів Володимира Кардаша («Ураган») та Андрія Мельника («Титан»). Польові гравці, яких викликали на матч: Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Андрій Федюк (всі - «Ураган»), В'ячеслав Чуднов, Михайло Волянюк, Петро Шотурма (всі - «Продексім»), Коллінс Йапарама («АРПИ Запоріжжя»), Олексій Бондаренко, Руслан Остапчук (обидва - «Епіцентр К-Авангард»), Олег Єрьомін («Титан»).

Ну, а в складі збірної «Північ» може зіграти капітан хмельницького «Сокола» Андрій Хамдамов. Андрій стане єдиним представником хмельничан у «Матчі зірок». Його партнерами на майданчику можуть стати: воротарі Євген Іваняк («ХІТ») та Андрій Пітуля («Енергія»), а також універсали Олександр Педяш, Орест Боргун (обидва - «ХІТ»), Максим Мануйленко, Ігор Салтанов, Віктор Кравцов (всі - «Кардинал-Рівне»), Степан Струк, Тарас Кузь, Віталій Радевич (всі - «Енергія») та Сергій Литвиновський («ІнБев/НПУ»)

Зауважимо, що цей поєдинок у прямому ефірі транслюватиме телеканал «XSPORT».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую